Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 6 av 6 produkter

Populære filtreringer

På Chilli finner du et stort utvalg av hvite putetrekk som passer perfekt for å gi hjemmet ditt en frisk og lys følelse. Hvite putetrekk er en tidløs klassiker som aldri går av moten og er en enkel måte å fornye og oppgradere hjemmet ditt på. Enten du vil ha ensfargede eller mønstrede putetrekk, myke eller teksturerte materialer, så finnes det noe for alle. Du kan velge mellom ulike størrelser og materialer for å finne det perfekte hvite putetrekket for dine puter. Utforsk Chillis store utvalg av hvite putetrekk og finn din nye favoritt i dag!

Hvordan kan jeg dekorere med hvite putetrekk?

Hvite puter gir en frisk og oppkvikkende følelse og kan brukes til å dekorere sofaen i stuen. Hvite putetrekk er enkle å matche med andre farger og mønstre. Du kan velge å ha ensfargede hvite putetrekk for å skape en frisk og lys følelse eller matche dem med mønstrede puter i andre farger for en mer livlig innredning. På den måten kan du enkelt tilpasse putetrekkene etter din innredning. På Chilli finner du et bredt utvalg av hvite putetrekk i ulike mønstre og materialer for å finne det som passer din innredning best.

Finnes det hvite putetrekk for utendørs bruk?

Ja, vi har hvite putetrekk som er egnet for utendørs bruk på for eksempel loungemøbler og utendørsstoler. De er både stilige og praktiske da de lett kan tas av for vask når det trengs. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du leter etter en spesifikk type putetrekk.

Finnes det hvite putetrekk til pynteputer i ulike materialer?

Ja, på Chilli finner du hvite putetrekk til pynteputer i ulike materialer som bomull, lin, fløyel og mer. Materialvalget påvirker følelsen og utseendet på putetrekket så det er en smakssak hvilket materiale du velger.