Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 4 av 4 produkter

Populære filtreringer

Svart er en tidløs og stilren farge som passer godt inn i mange forskjellige interiørstiler. Et svart putevar kan være både en enkel base i interiøret ditt eller en aksentfarge for å bryte av og skape kontrast. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av svarte putevar i ulike materialer og stiler for å finne det som passer best til ditt interiør.

Hvilke farger kan jeg matche med svarte putevar?

Et svart putevar kan matches med en rekke andre farger for å skape ulike stiler og uttrykk. Du kan kombinere svarte puter med andre ensfargede puter i ulike farger, eller matche dem med mønstrede puter i lignende fargepalett for en mer enhetlig følelse i interiøret ditt.

Finnes det svarte putevar til pynteputer i ulike materialer?

Ja, hos Chilli finner du svarte putevar til pynteputer i ulike materialer som bomull, lin, fløyel og mer. Valget av materiale påvirker følelsen og utseendet på putevaret, så det er en smakssak hvilket materiale du velger.

Kan jeg kjøpe svarte putevar i ulike størrelser hos Chilli?

Ja, hos Chilli finner du svarte putevar i ulike størrelser, fra små putevar som passer til puter for stolene og lenestolene dine, til større putevar som passer til seng- og sofa-puter.