Hopp over overskriften og gå videre.

Wow - 400 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE400

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 5 000 kr. 

Pute & putetrekk

Sitteputer

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter
Sitteputer er ofte en undervurdert interiørdetalj i hjemmet, men faktum er at puter er en enkel og budsjettvennlig måte å øke både komfort og stilfaktor på. Hos Chilli finner du sitteputer i flere forskjellige farger, former og design. Vi har blant annet runde stolputer, mønstrede puter, sitteputer til hagemøblene dine og benkeputer. Sjekk utvalget vårt og kjøp sitteputer billig på nett i dag.

Stolputer billig på nett hos Chilli

  • Hvorfor trenger jeg sitteputer?

    Bruker du mye tid ved spisebordet? Enten det er lange koselige middager med familie og venner eller om du bruker spisebordet som skrivebord og arbeidsplass, gir sitteputer økt komfort. Når du kjøper stolputer til spisestolene kan du også løfte og friske opp utseendet på stolene dine. Det er en rask og enkel måte å fornye og oppdatere spisestuen på.
  • Hvilke stolputer skal jeg velge?

    Det er selvfølgelig bare fantasien som setter grenser når du skal velge puter til stolene dine. Et tips er å kjøpe sitteputer avhengig av hvilken årstid det er og hvilken følelse du ønsker å få frem i hjemmet ditt. En tykk sittepute eller en stolpute i saueskinn eller fuskepels er perfekt i de kalde månedene når du vil skape en koselig følelse og holde varmen. En mykere sittepute fungerer bedre om våren og sommeren. Har du barn er det lurt å velge sitteputer som er laget av syntetiske materialer som polyester fordi de er enkle å rengjøre. Det er også viktig at du sørger for at sitteputene passer til stolene dine. En sittepute som er for liten eller for stor vil ikke være fin eller komfortabel. Mål opp spisestolen din og du er sikker på at stolputen passer til stolen din.
  • Hvordan rengjør jeg stolputene mine?

    Hvordan du vasker sitteputene dine avhenger av materialet de er laget av. Sitteputer til hagemøbler er ofte vanntette og kan enkelt tørkes av med en fuktig klut. Sitteputer i bomull og polyester kan ofte håndvaskes eller flekkbehandles. Les alltid vaskeanvisningen nøye slik at du vet hva som gjelder for akkurat din sittepute. Er du usikker er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice!