Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Hylle

Stigehylle & trappehylle

28 stk produkter
Viser 24 av 28 produkter
12

Populære filtreringer

En trappehylle er et oppbevaringsmøbel som både er praktisk og pent. Hos oss på Chilli finner du et bredt utvalg av trappehyller som passer alle typer av innredningsstiler. Våre trappehyller er laget av høykvalitetsmaterialer og kommer i ulike størrelser og utførelser for at du skal kunne finne den perfekte hyllen for dine behov. Bruk den som bokhylle, til oppbevaring av pyntegjenstander eller hvorfor ikke som en blomsterhylle. En trappehylle er en smart løsning for å utnytte plassen i hjemmet ditt på en pen og oversiktlig måte, og de passer like godt i barnerommet som i stuen, kjøkkenet eller på den innglassede balkongen. Utforsk vårt utvalg av trappehyller nå!

Hva er en trappehylle?

En trappehylle er et oppbevaringsmøbel som består av flere hyller montert på en stigende ramme, derav navnet. Rammen gjør at hyllene er plassert på ulike høyder og skaper en trappeformet oppbevaringsløsning. Størrelsen og antall hyller kan variere avhengig av modell og behov, og trappehyller finnes i ulike materialer og farger for å passe alle typer av innredninger.

Hvor kan jeg plassere min stigehylle?

En trappehylle kan plasseres nesten hvor som helst hvor det er en vegg du kan montere den på. En stigehylle passer like godt i stuen, soverommet, gangen, barnerommet eller til og med på kontoret.

Er det moderne med trappehyller?

Ja, absolutt! Trappehyller har blitt stadig mer populære innen interiørdesign de siste årene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. De er praktiske og gir deg en smart oppbevaringsløsning samtidig som de kan være et virkelig blikkfang i hjemmet ditt. Trappehyller finnes i ulike utførelser og materialer, så det er lett å finne en trappehylle som passer din personlige stil og innredning. Enten du ønsker å skape en moderne og minimalistisk look eller en mer rustikk og landlig stil, finnes det en trappehylle for deg.