categoryTopBlock
Hylle

Hylle til utendørsbruk

27stk produkter
Kampanje

Innred din balkong, veranda, terrasse, altan eller hage med utendørshyller fra Chilli. Når våren og sommeren er rett rundt hjørnet er det på tide å bosette seg på uteplassen sin. De fleste aktivitetene finner sted utendørs, og i stedet for at du skal måtte springe inn og ut med saker hele tiden, kan du benytte våre oppbevaringshyller til utendørsbruk og spare både tid og verdifull oppbevaringsplass innendørs. Sjekk ut Chillis brede sortiment av utendørshyller som virkelig kan gjøre en stor forskjell for avslapningen din i sommer. Lave fraktpriser og 14 dagers angrerett. Bestill utehyllen din online i dag! 

Innredningstips for din utehylle

Hos oss finner du alt du trenger til uteplassen din, uansett om den er en liten eller stor. Kanskje har du mulighet å flytte ut hele kjøkkenet utendørs, i stedet for innendørs under sommerhalvåret. Det skaper sommerfølelsen og fører sammen familie og venner på en naturlig måte.
 
Utnytt hyller utendørs for å organisere ulike matvarer som tåler å stå ute. Disse kan du med fordel flytte over i vakre glass i ulike størrelser. For å fylle ut hylleplaten, kan du velge å plassere ferske krydder i trendy krukker for å skape en koselig og rustikk følelse. Her på Chilli finner du flotte og billige krukker til uteplassen din.
 
Vi tilbyr hyller til utendørsbruk i romantisk stil. Plasser gjerne utehyllen i et hjørne for å skape en hyggelig og hjemmekoselig følelse på uteplassen din. Kombiner hyllen med varme farger for å beholde den lune følelsen som er så viktig og ikke minst ettertraktet når det er på tide med kveldskos i sofaen på uteplassen.
 
Skap samme følelse som designhyller ved å for eksempel velge å stille utendørshyllene dine på bredden i stedet for på høyden for å få et utvidet bruksområde for oppbevaringen din. Det gjør uteplassen din både trendy og intressant.
 
Et tips er å dekorere hyllene utendørs med gjenstander som bidrar til at uteplassen din får et større perspektiv. Vær ikke redd for å bruke speil, store planter, nips og andre pyntegjenstander for at din utehylle skal holde samme nivå som interiøret innendørs og samtidig gi et ordnet og organisert inntrykk. Bruk utendørshyller med fordel på balkongen, som oppbevaringshyller eller som blomsterhyller.
 
For deg som ikke nødvendigvis vil at sakene dine skal være synlige, tilbyr vi utendørshyller med skjult oppbevaring. Da sakene dine er i nærheten av uteplassen kan du slappe av og nyte sommeren, og slipper springe inn og hente saker og ting hele tiden.
 
Gjør uteplassen din hjemmekoselig med utendørshyller fra Chilli og nyt hvert øyeblikk av sommeren.
Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje