Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Hylle

Hjørnehylle

115 stk produkter
Viser 24 av 115 produkter
1
...
5

Utvid dine hjørner til praktiske og stilige oppbevaringsplasser med Chillis utvalg av hjørnehyller på Chilli! Utforsk et bredt utvalg av hjørnehyller i forskjellige stiler, materialer og størrelser som passer til alle typer hjørner og interiørstiler. Enten du leter etter et sted å vise frem dine kjæreste eiendeler, lagre bøker eller optimalisere kjøkkenplassen, har vi en hjørnehylle som passer dine behov. Kjøp en ny hjørnehylle fra Chilli nå og føl deg trygg på at du har den deilige følelsen av et organisert hjem i sikte.

Er hjørnehyller vanskelige å montere?

De fleste hjørnehyller er enkle å montere med medfølgende monteringsanvisninger og fester. Du kan trenge grunnleggende verktøy som drill, skrutrekker og vaterpass for å sikre en stabil og riktig installasjon. Hvis du er usikker, kan du alltid kontakte Chillis kundeservice for hjelp og råd.

Kan jeg bruke en hjørnehylle på badet?

Ja, du kan bruke en hjørnehylle på badet. Bare sørg for å velge en hjørnehylle laget av materialer som er egnet for fuktige omgivelser, som rustfritt stål, plast eller behandlet tre. Dette vil sikre at hyllen tåler fukt og beholder sitt utseende over tid.

Hvor mye vekt kan en hjørnehylle bære?

Den maksimale vektbelastningen for en hjørnehylle varierer avhengig av materialet, konstruksjonen og hvordan den er montert. Det er viktig å sjekke produktspesifikasjonene og følge anbefalingene for vektbelastning. Overbelastning av hyllen kan føre til skader på både hyllen og veggen den er festet til.