Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Hylle

Vegghylle

1319 stk produkter
Viser 24 av 1319 produkter
1
...
55

Populære filtreringer

Hos Chilli finner du et bredt utvalg av vegghyller i ulike stiler og materialer. Vegghengte hyller er en utmerket måte å maksimere plassen i hjemmet ditt samtidig som du skaper en unik og personlig atmosfære. Enten du er på jakt etter en moderne, minimalistisk hylle vegg eller en klassisk, rustikk vegghengt hylle, har vi noe for enhver smak. Utforsk vårt utvalg av vegghyller, hengte hjørnehyller og flytende hyller for å finne den perfekte løsningen for dine oppbevarings- og interiørbehov.

Vanlige spørsmål og svar om vegghengte hyller

Hvilke materialer finnes det vegghyller i?

Vegghengte hyller finnes i ulike materialer, inkludert tre, metall, glass og plast. Vegghyller i tre er populære på grunn av deres holdbarhet og tidløse utseende, mens hengende hyller i metall gir en mer moderne og industriell stil. Glass- og plasthyller gir en lett og luftig følelse som passer godt i mindre rom eller for å vise frem stilige interiørdetaljer.

Hvordan monterer jeg en vegghengt hylle?

Å montere en hengende hylle er vanligvis en enkel prosess som krever noen grunnleggende verktøy og materialer. Først må du bestemme hvor på veggen din hylle vegg skal plasseres og markere dette med en penn. Bruk et vater for å forsikre deg om at vegghyllen er rett. For å feste din vegghengte hylle på veggen trenger du skruer og eventuelt plugger, avhengig av hvilken type vegg du har. Følg produsentens instruksjoner for å feste vegghyllen på riktig måte og forsikre deg om at den er stabil og trygg.

Hva kan jeg oppbevare på en hengende hylle?

Hyller vegg er svært allsidige og kan brukes til å oppbevare og vise frem en rekke ulike gjenstander. Vanlige bruksområder inkluderer bøker, fotografier, kunstverk, dekorasjonsartikler, planter og kjøkkenutstyr. Du kan også bruke vegghyller på badet for å oppbevare håndklær, badeartikler og andre nødvendigheter. Husk å vurdere vektgrensen for hyllen og forsikre deg om at den ikke er overbelastet for å unngå skader eller ulykker.