Hopp over overskriften og gå videre.
Hylle

Hylleplan & hyllekonsoll

109 stk produkter
Viser 24 av 109 produkter
1
...
5

Inredningsdetaljer som hylleplan og hyllekonsoller kan gjøre en stor forskjell i hjemmet ditt. Ikke bare er de praktiske oppbevaringsløsninger, de kan også gi et dekorativt og personlig tillegg til interiøret ditt. På Chilli.no finner du et bredt utvalg av hylleplan og hyllekonsoller, i ulike størrelser, farger og materialer, slik at du enkelt kan finne den som passer din personlige stil og hjemmet ditt.

Hva er en hyllekonsoll?

En hyllekonsoll er en holder eller et stativ som festes i veggen og som hyllen deretter plasseres på. Hyllekonsoller finnes i ulike størrelser og materialer.

Hvilken vekt tåler hylleplan og hyllekonsoller fra Chilli?

Vektkapasiteten avhenger av hvilket produkt du velger og hvordan du har mulighet til å feste hylleplanet og hyllekonsollen i veggen. På produktsiden finner du informasjon om det spesifikke produktet. Generelt kan våre hylleplan og hyllekonsoller bære vekter fra 5 kg opptil 25 kg.

Hvilken type hylleplan passer til hyllekonsoller?

Det finnes en rekke ulike hylleplan som passer til hyllekonsoller, inkludert tre, glass og metallhylleplan. Tenk på å velge et hylleplan som matcher både din hyllekonsoll og din interiørstil.

Kan jeg bruke hylleplan med hyllekonsoller som bokhylle?

Absolutt! Hylleplan og hyllekonsoller er utmerkede oppbevaringsløsninger for bøker, og gir deg muligheten til å vise frem favorittene dine på en pen og praktisk måte.