Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Hylle

Metallhylle

50 stk produkter
Viser 24 av 50 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Oppdag vårt omfattende utvalg av metallhyller hos Chilli. En metallhylle er perfekt for å organisere og maksimere oppbevaringsplassen i hjemmet ditt, garasjen eller kontoret ditt. Laget av høykvalitets metall, tilbyr de robusthet og holdbarhet for å takle tunge belastninger. Velg blant forskjellige størrelser og utførelser av metallhyller for å passe dine spesifikke behov. Noen har justerbare hyller, og alle er enkle å montere. Våre metallhyller er rett og slett både praktiske og funksjonelle.

Metallhyller - Holdbar og praktisk oppbevaring for alle behov

Hvordan monterer jeg en metallhylle?

For å montere metallhyllen følger du medfølgende monteringsinstruksjoner. Vanligvis kreves ingen spesialverktøy, og prosessen er enkel og smidig.

Kan en metallhylle tåle tunge gjenstander?

Ja, noen av våre metallhyller er konstruert for å tåle tunge belastninger. Hvert hyllenivå har imponerende vektkapasitet for å sikre stabilitet og pålitelighet. For å vite hvor mye akkurat din metallhylle kan tåle, les produktbeskrivelsen eller kontakt Chillis kundeservice.

Kan jeg bruke metallhyllen utendørs?

Dette avhenger av spesifikasjonene for den valgte metallhyllen. Noen av våre metallhyller er kun beregnet for innendørs bruk, mens andre er behandlet for å tåle utendørsmiljøer. Sjekk produktbeskrivelsen nøye for å forsikre deg om at hyllen passer til dine utendørsbehov.