categoryTopBlock
Møbler

Husdyrmøbler

926stk produkter
Kampanje
Hos oss i Chilli finner du stilige dyremøbler og interiørdetaljer som passer inn i ditt eksisterende interiør. Vi tilbyr kjæledyrmøbler i forskjellige farger, størrelser og design for å møte både dine og kjæledyrets behov. Unn hunden din en koselig hundeseng eller hundesofa og sørg for at katten har et kattetre å aktivere og hvile i. Velkommen til å utforske vårt utvalg og kjøpe dyremøbler billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke møbler trenger dyret mitt?

Enten du har en katt, hund eller en annen lodden venn, vil du være sikker på at du kjøper de riktige kjæledyrmøblene slik at de blir fornøyde. Ulike kjæledyr foretrekker forskjellige typer møbler. En hund vil gjerne ha en hundeseng eller hundesofa å sove i mens en katt foretrekker et klotre. Det viktigste er å sørge for at kjæledyret ditt har et sted hvor de kan føle seg trygge.

Hvilken størrelse skal en hundeseng ha?

En hundeseng eller hundesofa fungerer som et trygt sted i hjemmet for kjæledyret ditt. Har du flere hunder bør hver hund ha sin egen seng. Når du kjøper dyremøbler som hunden skal sove i, bør du huske å ikke kjøpe for liten seng eller sofa. Du kan måle hunden din og legge til 20 30 cm for å sikre at kjæledyret ditt får et sted å sove som de kan passe inn og trives i. Et tips er å øke størrelsen hvis du er usikker. Ingen liker å falle ut av sengen!

Hvorfor trenger kloretre?

Katten din må ta vare på klørne sine, så hvis du er katteeier, er kattetrær et must når det kommer til kjæledyrmøbler. Redd sofaen og andre møbler fra kattens skarpe klør ved å kjøpe et kattetre. Et kattetre, eller kloretre som det også kalles, hjelper ikke bare din pelskledde venn med å kvesse klørne, men fungerer også utmerket som leke- og soveplass.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje