Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viser 1 av 1 produkter

En badekarhylle er en smart løsning når du ønsker å ha en avslappende stund i badekaret. Med en badekarhylle kan du enkelt ha med deg en bok, et glass vin eller noe annet godt å drikke når du skal ta et herlig bad. Badekarhyllen skaper en praktisk og behagelig plass å ha alt innen rekkevidde, samtidig som du bader, slik at du slipper å legge tingene dine på gulvet eller på toalettet. Hos Chilli finner du badekarhyller i flere forskjellige stiler og materialer, slik at du lett kan kjøpe en badekarhylle som passer din personlige smak og badets innredning.

Hva kan jeg bruke en badekarhylle til?

En badekarhylle kan brukes til å plassere ting på som du vil ha med deg i badekaret. Noen badekarhyller har innebygde holdere for vin- eller champagneglass og et sted for en bok eller nettbrett. Dette forhåpentligvis øker din badeopplevelse slik at du kan nyte en bok, et glass vin og eller en god serie.

Kan jeg bruke en badekarhylle på alle typer badekar?

De fleste badekarhyller er utformet for å passe på et standard badekar. Det er viktig å måle badekaret ditt for å finne riktig badekarhylle før du kjøper for å forsikre deg om at de passer sammen. Noen badekarhyller er justerbare og kan tilpasses for å passe til badekar i ulike størrelser og former.

Hvilke materialer er badekarhyller laget av?

Badekarhyller finnes i forskjellige materialer, men det vanligste er en badekarhylle i tre. Velg et materiale som passer din personlige stil og dine behov. Trehyller gir en rustikk og naturlig spa-følelse, mens metallhyller gir en moderne og minimalistisk følelse. Plasthyller er praktiske og lette å rengjøre.