Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Viskosematter

Hvit viskosematte

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

Populære filtreringer

Viskose og kunstsilke er to av de mest populære materialene for tepper på grunn av deres myke følelse og glansfulle utseende. Hvite viskose- og kunstsilke-tepper er en perfekt innredningsdetalj for å gi et rom et elegant og luksuriøst utseende. Med sin lyse farge kan de også hjelpe med å åpne og lette opp et mørkt eller trangt rom. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av hvite viskose- og kunstsilke-tepper i ulike størrelser og mønstre som kan passe inn i alle typer innredningsstiler.

Hvilke stiler passer best med hvite viskose- og kunstsilke-tepper?

Hvite viskose- og kunstsilke-tepper passer i prinsippet inn i alle innredningsstiler, men er spesielt populære i mer luksuriøse og elegante miljøer. Et hvitt viskose- eller kunstsilke-teppe kan hjelpe med å åpne opp et rom og gi det en frisk og luftig følelse. Du kan kombinere teppet med mer rustikke detaljer for å skape en fin kontrast.

Hva er fordelene med et hvitt kunstsilke-teppe eller hvitt viskose-teppe i innredningen?

Hvite viskose-tepper er allsidige og passer inn i mange forskjellige stiler og farger. Hvitt er en tidløs og elegant farge som kan gi et rom et luksuriøst og sofistikert utseende samtidig som et hvitt kunstsilke-teppe kan bryte opp en ellers veldig fargeintensiv innredning på en kul og iøynefallende måte. For en elegant og sofistikert look kan du kombinere teppet med mørke møbler og accentfarger som svart, grått og sølv. For en mer landlig og avslappet look kan du kombinere teppet med lyse farger, tre-detaljer og planter.

Hvilken størrelse på hvitt kunstsilke-teppe eller hvitt viskose-teppe passer best til mitt rom?

Dette avhenger av rommets størrelse og formål. Hvis du vil plassere teppet under en sofagruppe eller spisestuebord, bør du velge en størrelse som rommer alle møblene og skaper en avgrenset sone. Hvis du vil bruke teppet som en aksent i rommet, kan du velge en mindre størrelse som plasseres foran en lenestol eller ved sengen.