Hopp over overskriften og gå videre.
Moderne matte

Bomullsmatte

131 stk produkter
Viser 24 av 131 produkter
1
...
6

Hos Chilli kan du klikke deg rundt blant vårt brede utvalg av gulvtepper av bomull. Bla gjennom gulvtepper i forskjellige farger og former og bestill det som passer best til deg og dine behov. Bomullstepper er enkle å dekorere med og ser bra ut i alle deler av hjemmet. Oppgrader hjemmet ditt og bestill billig bomullsteppe på nett fra Chilli.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva bør jeg vurdere når jeg velger et bomullsteppe?

    Det er greit å ha klart for deg hvor du skal plassere ditt nye gulvteppe. Da blir valget av størrelse, materiale og farge mye enklere. Fordelen med et bomullsteppe er at de er enkle å ta vare på, fungerer i alle deler av hjemmet og er behagelige å gå på. Bruksområdene er med andre ord mange.
  • Hvordan tar jeg vare på bomullsteppet mitt?

    Vi anbefaler alltid at du først leser gjennom vaskeanvisningen som følger med ditt nye gulvteppe. Gulvteppene av bomull, som er mindre og tynnere, kan maskinvaskes på lav varme. For store bomullstepper, som også er tykkere, er det bedre å vaske for hånd eller levere inn til renseri.
  • Kan jeg ha et bomullsteppe utendørs?

    Filletepper og tynne bomullstepper er gode å ha ute, dersom du sørger for å beskytte gulvteppet ditt mot fukt og væske. Et rektangulært eller rundt bomullsteppe ser bra ut på terrassen, balkongen eller i vinterhagen.