Hopp over overskriften og gå videre.
Moderne matte

Sisalteppe

190 stk produkter
Viser 24 av 190 produkter
1
...
8

Med et sisalteppe kan du skape en mer koselig og innbydende følelse i hjemmet ditt. Dens karakter og kule struktur gjør den egnet for alle deler av hjemmet. Utforsk vårt store utvalg og bestill ditt nye sisalteppe billig på nett.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hva er en sisalmatte?

  Gulvtepper av sisal er laget av et materiale som heter sisal. Sisal er et naturmateriale som er kjent for sitt holdbare og slitesterke materiale, i motsetning til andre fibre. Er du på jakt etter et gulvteppe som både ser ut og ligger nært naturen, er det det riktige valget å kjøpe et sisalteppe.
 • Hvordan innreder jeg med et sisalteppe?

  Fordelene med et gulvteppe av sisal er at de ser bra ut i alle deler av hjemmet. Enten det er i gangen, på kjøkkenet elleri stuen. Med sitt slitesterke materiale tåler den mange påkjenninger samtidig som teppet er vakkert. Du kan også plassere teppet i vinterhagen dersom du ønsker å skape en koselig og jordnær følelse.
 • Hvordan tar jeg vare på min sisalmatte?

  Det er viktig å ikke utsette sisalmatten din for fuktighet eller vann. I stedet er det bra om du støvsuger den ofte. Det er også bra om man rister og lufter den ofte, og snu den av og til. Selv om den er slitesterk er det bra om den sliter like mye på begge sider. Da forlenger du levetiden på teppet ditt.
 • Hvilke modeller av sisal gulvteppe kan jeg kjøpe på Chilli?

  Uansett hvilken modell av sisaltepper du leter etter, vil du garantert finne et gulvteppe som passer deg og ditt hjem hos Chilli. Vi tilbyr runde gulvtepper av sisal, rektangulære gulvtepper, sisal gulvtepper med kant og gulvtepper med ulike mønstre.