Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Moderne matte

Wiltonteppe

1934 stk produkter
Viser 24 av 1934 produkter
1
...
81

Leter du etter en fin matte som du kan ha i mange år fremover er en wiltonmatte rett valg for deg. Det er ikke bare en fin innredningsdetalj, men den gir deg også et mykt underlag å gå på. Det er en matte av høy kvalitet som kommer i mange forskjellige farger og mønster. Velkommen til å utforske Chillis brede sortiment.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva er en wiltonmatte?

    En wiltongulvteppe er et maskinvevd teppe som har en kort lugg. Vanligvis er undersiden laget av jute noe som gjør at den ligger stille på gulvet. Tidligere besto wiltonteppe av orientalske mønster, men i dag kan du velge mellom en mengde forskjellige mønster og farger.
  • Hvordan innreder jeg med wiltonteppe?

    Ettersom en wiltonmatte er både vakker og slitesterk kan du plassere den der du føler det blir best. Det er alltid fint å ha den i sosiale rom hvor det er synlig og alle kan nyte det. Du kan også plassere den på soverommet, sånn at du har noe mykt å sette føttene på når du våkner.
  • Hvordan tar jeg vare på gulvteppet mitt?

    Ettersom en wiltonmatte enten er vevd i syntetmateriale eller ull er den veldig holdbar og kan brukes under en lengre tid. Husk på å støvsug den regelmessig, så holder den seg fin lengre. Skulle du få flekker på den kan du enkelt rengjøre den med rengjøringsmiddel som er tilpasset til rett materiale.