Hopp over overskriften og gå videre.

Siste sjanse! Cyber Week slutter om:  

Senger

Hvit seng

730 stk produkter
Viser 24 av 730 produkter
1
...
31

Populære filtreringer

Velkommen til Chilli, din nettbutikk for interiør, hvor du kan finne den perfekte hvite sengen! Vårt utvalg av hvite senger kombinerer stil og komfort for å skape en fredelig oase på soverommet ditt. Med ulike størrelser og design har vi noe for enhver smak og behov. Våre hvite senger er laget av materialer av høy kvalitet og holder høy standard når det gjelder både stil og holdbarhet. Utforsk vår fantastiske kolleksjon av hvite senger og forvandle soverommet ditt til et tilfluktssted for ro og avslapning.

Vanlige spørsmål om hvite senger:

Hvordan velger jeg riktig størrelse på min hvite seng?

For å velge riktig størrelse på din hvite seng anbefaler vi at du måler plassen på soverommet der sengen skal plasseres. Basert på målingene kan du velge mellom enkeltseng, dobbeltseng eller king size, avhengig av hvor mye plass du ønsker.

Finnes det ulike typer hvite senger å velge mellom?

Ja, vi tilbyr ulike typer hvite senger, inkludert kontinentalsenger, rammesenger og køyesenger. Du kan velge den typen som passer best for din stil og komfortbehov.

Er madrassen inkludert når jeg kjøper en hvit seng?

Dette avhenger av hvilken seng du kjøper. Vi selger både hvite senger uten madrass og komplette hvite senger. Les produktspesifikasjonen for å være sikker på om den hvite sengen leveres med madrass eller ikke. Hvis madrassen ikke er inkludert, kan du finne et bredt utvalg av madrasser i ulike størrelser og fasthetsgrader i vår madrassavdeling for å komplementere din nye hvite seng.