Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Overmadrass

Overmadrass 140x200

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Populære filtreringer

Få en komfortabel natts søvn med en ny overmadrass 140 fra Chilli! Våre overmadrasser i størrelsen 140x200 er laget av høykvalitetsmaterialer og tilbyr enestående komfort og støtte for kroppen din mens du sover. En overmadrass 140 gir et ekstra nivå av komfort til sengen din, noe som bidrar til en avslappende og gjenopprettende søvn. De er tilgjengelige i ulike materialer, designet for å møte ulike søvnpreferanser. I tillegg til å øke komforten, beskytter overmadrasser også sengen din, noe som forlenger levetiden til overmadrassen din. Finn den rette overmadrassen 140 som passer deg og ta søvnen din til neste nivå!

Hvordan vet jeg hvilken type overmadrass 140 som passer best for meg?

Dette avhenger av dine personlige preferanser og behov. Hvis du foretrekker en mykere følelse, kan en overmadrass med memoryskum være perfekt for deg. Hvis du foretrekker mer støtte og responsivitet, kan en latexovermadrass være et godt valg. Valg av fasthet på madrassen avhenger også av hvilken type sovestilling du har.

Hva er fordelene med en overmadrass 140?

En overmadrass 140 gir ekstra støtte og komfort til sengen din, noe som kan bidra til bedre søvnkvalitet. Den kan også bidra til å forlenge levetiden til din eksisterende madrass.

Hvor ofte bør jeg bytte ut min overmadrass 140x200?

Dette avhenger av bruken og kvaliteten på materialene, men generelt anbefales det å bytte ut overmadrassen din hver 8-10 år for å sikre optimal komfort og hygiene.