Hopp over overskriften og gå videre.
Madrasser

Springfjærmadrass & rammemadrass

191 stk produkter
Viser 24 av 191 produkter
1
...
8

En springfjærmadrass er et populært valg når det gjelder å skape en komfortabel søvnopplevelse. Hos Chilli kan du finne et bredt utvalg av fjærmadrasser, inkludert pocketfjærmadrasser, som tilbyr overlegen støtte og komfort. Pocketfjærmadrassene er konstruert med individuelle fjærer som er innkapslet i separate lommer, noe som gir en overlegen trykkavlastning og reduserer forstyrrelser ved bevegelse. Du kan velge mellom forskjellige fasthetsgrader og størrelser for å finne den perfekte madrassen for dine behov. Med en pocketfjærmadrass fra Chilli kan du nyte en god natts søvn og våkne opp opplagt og klar for dagen.

Hvorfor bør jeg kjøpe en springfjærmadrass?

God søvn er livsviktig. Det bidrar til helse, vekt og humør. Hvis du ikke sover godt, vil du heller ikke føle deg bra. Madrassen er en stor del av komforten og litt av nøkkelen til en god søvn. Når du kjøper en komfortabel og god springfjærmadrass, investerer du i din egen helse. Velg en fjærmadrass i riktig størrelse til sengen din og sov bedre.

Hvordan finner jeg riktig størrelse på min fjærmadrass?

Hvis du ikke kjenner målene, begynner du med å måle sengen din. De fleste senger er 200 cm lange, men bredden varierer. Hvis du har en dobbeltseng, kan du enten velge en stor madrass eller to som du plasserer parallelt. En springfjærmadrass kan du kjøpe i mange bredder, for eksempel 90, 160 eller 120 cm. Forskjellige personer trives med forskjellige myke madrasser. De kalles for eksempel "fast" eller "mediumfast". Mange liker å ha en ikke altfor myk madrass og opplever at søvnen blir bedre med en fast madrass.

Kan madrasstrekket vaskes i vaskemaskin?

Ja, de fleste madrasstrekk kan enkelt vaskes i maskin. Anbefalt vasketemperatur finner du på informasjonen som følger med din springfjærmadrass. Ikke vask varmere enn anbefalt! Bruk gjerne et ekstra trekk til fjærmadrassen din av hygieniske årsaker.