Hopp over overskriften og gå videre.

Wow - 400 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE400

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 5 000 kr. 

Kattemøbler

Klorestativ & kloremøbler

139 stk produkter
Viser 24 av 139 produkter
1
...
6

Kløtrær og kløemøbler er en viktig del av kattens liv og trivsel. Et kløemøbel er ikke bare en underholdende leke, men også et sted for katten å klø og strekke seg på. Hos Chilli finner du et stort utvalg av kløtrær og kløemøbler som passer til alle katters behov og personligheter, men også forhåpentligvis din innredning. Vi har alt fra klassiske kløtrær i naturmaterialer til fargerike kløemøbler, det finnes altså noe for alle. Gi katten din en mulighet til å utforske og klø på et møbel som den får klø på istedenfor din fine sofa eller seng.

Hvorfor trenger katten min et kløtre?

Kløtrær er viktige for kattens naturlige behov for å klø og strekke seg. De gir også et sted for katten å føle seg trygg og beskyttet. Å tilby en kløemøbel hjelper til med å forhindre skader på møbler og gir katten din et egnet sted å uttrykke sitt naturlige atferdsmønster.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på kløtreet?

Størrelsen på kløtreet avhenger av kattens størrelse og aktivitetsnivå. Sørg for å velge et kløemøbel som er høy nok til at katten kan strekke seg fullt ut og med tilstrekkelig mange kløsøyler for å unngå at den blir trang eller ustabil. Ta hensyn til kattens alder og vekt ved valg av kløtre.

Hvilket materiale er best for kløemøbler?

Kløemøbler kan være laget av mange forskjellige materialer, inkludert tre, sisaltau og plysj. Velg et materiale som passer kattens behov og som er lett å rengjøre og vedlikeholde. Katter liker ofte å klø på naturmaterialer som sisaltau og tre, men noen katter foretrekker myke materialer som plysj.