Hopp over overskriften og gå videre.
Hundemøbler

Hundekurv & hundeseng

139 stk produkter
Viser 24 av 139 produkter
1
...
6

På Chilli mener vi at våre kjære firbente venner fortjener samme komfort og stil som vi har. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av hundesenger som er mer enn bare et sted for hunden din å sove på. Våre hundesenger er designet for å gi din hund en følelse av trygghet og komfort, og de er laget med høyeste kvalitet for å passe perfekt til din hunds behov. Med et stort utvalg av størrelser, former, farger og materialer å velge mellom, kan du finne en hundekurv som ikke bare matcher hjemmet ditt, men også gir din firbente venn den søvnen og hvilen den fortjener. Utforsk vårt fine utvalg i dag og finn en perfekt hundeseng til din hund.

Hvilken størrelse på hundeseng trenger jeg?

Størrelsen på hundesengen din avhenger av hundens størrelse og vekt. Vi anbefaler at du måler hunden din fra nese til hale og legger til omtrent 15-20 cm for å finne riktig størrelse på hundesengen.

Hvilket materiale er best for en hundeseng?

Det avhenger av hundens behov og dine preferanser. Vi tilbyr hundesenger og hundekurver i materialer som bomull, fleece, kunstlær og vanntett nylon. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper, så velg det som passer deg og hunden din best.

Kan jeg vaske min hundeseng i vaskemaskinen?

Ja, de fleste av våre hundesenger kan vaskes i maskin. Vi anbefaler imidlertid at du leser og følger vaskeanvisningene på produktet for beste resultat.

Kan jeg bruke min hundeseng utendørs?

Det avhenger av materialvalget. Vi tilbyr vanntette hundesenger som passer godt til utendørsbruk. Husk å rengjøre og tørke av hundesengen jevnlig for å unngå fuktighet og lukt.