Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Husdyrmøbler

Hundemøbler

518 stk produkter
Viser 24 av 518 produkter
1
...
22
Hver hund har sin egen personlighet og behov, og trenger derfor sin egen plass i hjemmet. Hos Chilli finner du billige hundemøbler som passer til alle hunder, uansett størrelse. Bla gjennom møbler i forskjellige størrelser, farger og mønstre og bestill det som passer best for din hund.

Vanlige spørsmål og svar

  • Kan jeg kjøpe hundegård med tak?

    Klart du kan. Velg om du vil ha en hundegård med fullt tak eller en hundegård med et flammesikkert polyetylentak som også er UV-beskyttet. Med en hundegård med tak kan hundene dine oppholde seg utendørs uansett værforhold. Kjøp din nye hundegård billig hos oss på Chilli.
  • Hvilke hundemøbler kan jeg kjøpe fra Chilli?

    Hos Chilli finner du et variert utvalg av hundemøbler på nett. I vårt sortiment finner du alt fra hundegårder og hundehus til hundesofa og hundeseng. Du har også mulighet til å kjøpe hundevogn og hundevogn til sykler til de hundene som ikke orker like mye. Vårt utvalg er nøye utvalgt med produkter av høy kvalitet. Det gjør oss derfor sikre på at du blir fornøyd med ditt nye kjøp.
  • Hvordan tar jeg vare på hundesofaen?

    Hundesofaene våre er trukket i kunstskinn og plysj. Putetrekket kan vaskes, sånn at du enkelt kan holde sofaen ren. Med en hundesofa får hunden din sin egne plass og du slipper hundeår i sofaen din.