Hopp over overskriften og gå videre.
Innendørsbelysning & Lamper

Lamper i tre

36 stk produkter
Viser 24 av 36 produkter
12

Populære filtreringer

En tre lampe er en vakker og naturlig belysningsløsning som gir rommet en varm og innbydende atmosfære. Med sin unike kombinasjon av tre og lys skaper den en harmonisk og rustikk følelse i hjemmet ditt. En tre lampe fra Chilli er både funksjonell og stilfull, perfekt for å belyse en koselig krok eller bruke som en dekorativ detalj i rommet. Dens naturlige materiale gir et tidløst og elegant preg til interiøret og kan komplettere ulike interiørstiler. Skap en avslappet og koselig atmosfære med en tre lampe fra Chilli.

Vanlige spørsmål om tre lampe

Hva slags forskjellige typer tre lamper finnes det?

Det finnes mange forskjellige tre lamper, for eksempel lamper som kan brukes som leselamper i stuen, på kontoret eller på soverommet. For eksempel finnes det tre lamper med tre ben og en høyde på 141 centimeter. Høyden kan også justeres opp og ned. Vanlige farger på tre lamper er for eksempel grå, svart, honningbrun, naturlig tre-farget og hvit. Det finnes også lampeskjermer i ulike farger å velge mellom for tre lamper. Treet som ofte brukes i en tre lampe er massiv teak, noe som gjør lampen stabil og holdbar. Det finnes tre lamper med ledning og fotbryter. En vanlig lengde på ledningen er 180 centimeter.

Kan jeg montere en tre lampe selv?

En tre lampe er enkel å montere selv. Det gjøres raskt og enkelt da instruksjoner vanligvis følger med. Hvis du likevel skulle støte på problemer når du skal installere din tre lampe, kan du kontakte vår kundeservice. Vær oppmerksom på at lyspæren vanligvis ikke følger med ved levering.

Hva slags lyskilde kan jeg bruke til en tre lampe?

Når du skal kjøpe lyspære til en tre lampe, er det viktig å vite hvor mange watt lampen skal ha, samt at den har riktig størrelse på sokkelen. En av de vanligste størrelsene på sokler er E27. Disse kan også kalles for lyspære med stor sokkel. Tallet 27 indikerer at den har en 27 millimeters sokkel.