Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Innendørsbelysning & Lamper

Plafond lampe

136 stk produkter
Viser 24 av 136 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

En plafond er en stilfull type belysning som tar minimalt med plass samtidig som den sprer godt med lys i rommet. Plafondlampen er den ultimate takbelysningen til rom eller steder der du behøver god allmennbelysning, men ikke har plass til for eksempel en større, hengende taklampe. Du kan med fordel velge en plafond i entreen eller i boden som kan spre mye lys uten å ta for stor plass. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av plafonder og taklamper i en mengde ulike stiler, farger og design.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken type plafond skal jeg velge?

    Det finnes en mengde ulike stiler og varianter av plafonder å velge blant til ditt hjem. Hos Chilli finner du plafondlamper i krystall, messing, krom, stål, aluminium, mønster og mye mer. Ofte bruker man plafonder i entre, bod og bad, men plafondlamper passer også fint i andre rom. Hvilken type plafond du skal velge til hvilket rom er delvis avhengig av hvilken type belysning du behøver og hvilken innredningsstil du vil formidle. I et soverom med romantisk stil kan du med fordel velge en elegant og stilfull takplafond i krystall for å gi rommet en følelse av eksklusivitet. I en trendy stue kan du velge en moderne og stilren plafond i krom med spotlights for å forsterke helhetsinntrykket. På barnerommet kanskje du vil ha en fargeglad, mønstret plafond som gir et lekfullt inntrykk. I entreen kan du i stedet velge en av våre enkle, stilrene ensfargede plafonder som sprer lyset godt og gir et diskret inntrykk. Om du i stedet vil gi entreen et løft kan du velge en plafond som blir en stilig innredningsdetalj samtidig som den gir praktisk belysning. Hva med en trendy plafond designet med metallstenger i messing eller kobber? Det blir garantert en suksess i entreen som imponerer på alle som stiger innenfor døren til ditt hjem. Uansett hvilken type plafond du leter etter, så lover vi at du kommer til å finne noe for akkurat deg i Chillis brede sortiment.
  • Hvordan fester jeg en plafond?

    De fleste plafonder har en enkel krokopphengning som du enkelt fester i taket. Du kan også velge å bruke en takplafond som vegglampe eller motsatt. Det er kun fantasien som setter grenser når det kommer til belysning! 
  • LED-pære eller vanlig lyspære til min plafond?

    Hos Chilli finner du flere plafonder med LED. LED-pærer er energieffektive og forbruker opptil 85% mindre energi enn tradisjonelle lyspærer. Derfor er det et mer miljøvennlig og kostnadseffektivt alternativ for husholdet å velge en plafond med LED. Men ikke alle plafonder er kompatible med LED-pærer, og da kan du i stedet velge en vanlig lyspære. Da kan du med fordel velge LED til annen belysning i husholdet som både er snilt mot lommeboken og miljøet. Hos Chilli finner du mengder av billige plafonder på nett!