Hopp over overskriften og gå videre.
Innendørsbelysning & Lamper

Vinduslamper til alle hjem

380 stk produkter
Viser 24 av 380 produkter
1
...
16

Populære filtreringer

Hos Chilli finner du stilfulle vinduslamper til alle hjem. Vi har et bredt utvalg av vinduslamper i en mengde ulike design, stiler og farger. Vi har både hengende vinduslamper og vinduslamper med fot. Velg mellom stilfulle og moderne vinduslamper i messing, glass, kobber, krystall, krom, metall, tre og marmor. Hos Chilli finner du vinduslamper med LED, med lyspærer eller batteridrevne vinduslamper. Vinduslamper kan løfte hvilket rom som helst til nye høyder ved å skape et stilfullt helhetsinntrykk i rommet. Hos Chilli finner du billige vinduslamper på nett til alle hjem. Bestill dine favoritter allerede i dag!

Vinduslamper på fot eller hengende?

Det finnes en hel del vakre vinduslamper å velge blant og noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilken modell man skal velge. Hengende vinduslamper passer de fleste vinduer og blir en stilfull innredningsdetalj som gir fra seg et stemningsfullt lysskjær. I det industrielle hjemmet er en hengende pendellampe med eksponert lyspære og kromdetaljer er helt rett. I et hjem med landlig stil inspirert av shabby chic så passer en hengende vinduslampe i krystall i antikk stil utmerket. Til det moderne hjemmet er en stilren hengende modell i messing og glass et klokt valg. En hengende vinduslampe fester du enkelt i taket eller langs gardinstangen.

Du kan også velge en stående vinduslampe med fot. Fordelen med det er at du enkelt og praktisk kan flytte den for å bruke den som bordlampe eller sengelampe. En vakker vinduslampe i marmor løfter hvilket vindu som helst til nye høyder og fungerer minst like fint som dekorasjon i stuen eller på kommoden i entreen. Likeså er en stilren vinduslampe i tre med lampeskjerm i stoff en tidløs innredningsdetalj. Kanskje vil du tilføre en stående vinduslampe med et kult design for å bryte av med et ellers stilrent og enkelt soverom?  Velg og vrak i Chillis brede utvalg av vinduslamper på nett.

Vinduslamper til alle anledninger

Forny og bytt gjerne ut dine vindusbelysning etter årstid. Å bytte ut små innredningsdetaljer kan gjøre mye for helheten i ditt hjem, uten at du behøver gjøre store forandringer. Hvem elsker ikke når hjemmet føles nytt og inspirerende? På sommeren og våren passer det fint med en enkel hengende vinduslampe. På høsten og vinteren kan du med fordel bytte ut din vindusbelysning til en større bordlampe som sprer lyset godt eller en stemningsfull lysestake når det nærmer seg jul. Rett belysning kan gjøre underverk med innredningen i et hjem! Så ta deg god tid til å tenke gjennom hvilken type av vindusbelysning du vil kombinere sammen med din innredning. Lykke til!