Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Vinduslampe

Vinduslampe på fot

93 stk produkter
Viser 24 av 93 produkter
1
...
4

Vinduslamper på fot kombinerer funksjon og stil på en perfekt måte. De gir et mykt og varmt lys i rommet samtidig som de fungerer som en vakker innredningsdetalj og bidrar til å gjøre hjemmet ditt innbydende fra utsiden. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av vinduslamper på fot i ulike modeller, former, farger og materialer, som gjør det enkelt for deg å finne den som passer perfekt til ditt hjem.

Kan jeg bruke en stående vinduslampe som primær lyskilde i et rom?

Det avhenger av størrelsen på lampen og ditt behov for lys i rommet. Vinduslamper er primært ment som en ekstra lyskilde eller stemningsbelysning. For mer belysning anbefaler vi at du velger en taklampe eller gulvlampe som primær lyskilde.

Hvilken type lyskilde skal jeg bruke i min vinduslampe?

Det avhenger av hvilken type lampe du har og hvilken type lys du foretrekker. LED-pærer er et miljøvennlig og energieffektivt alternativ som gir et mykt og varmt lys. Glødepærer gir en mer klassisk og varmere tone i lyset.

Hvilken høyde skal min vinduslampe på fot ha?

Høyden på din stående vinduslampe avhenger av høyden på vinduet og hvordan du vil at lampen skal se ut i forhold til vinduet. Vi anbefaler at lampen har en høyde som er lavere enn vinduets høyde for en balansert look.