categoryTopBlock
Innendørsbelysning

Bordlamper

737stk produkter
SALG

En lampe skal framfor alt kunne tilby deg den belysning som du vil ha, og det finnes ingen annen lampe som gjør det på samme måte som en bordlampe. Takket være sin ofte svært letthåndterlige størrelse, er den lett å flytte på og plassere der du vil ha den, samtidig som den passer på flere ulike steder. Bordlampen gir dessuten et lys som du selv kan tilpasse etter behov med form og avstand. Hos Chilli finner du bordlamper i alle stiler som passer de fleste hjem og rom! 

Bordlamper gjør underverk for din innredning

Bordlamper er det perfekte komplementet til allmennbelysningen i ditt hjem. Ved å kombinere gulvlamper med allmennbelysning i ditt hjem kan du skape en effektfull og stemningsfull belysning.

Det som er ordentlig morsomt med bordlamper er at de er mulig å variere i det uendelige. Enten så velger du å la en stilig bordlampe stå i sentrum eller så velger du å kombinere flere ulike modeller for å få stilige og effektfulle brytninger i din innredning. Ved å punktbelyse deler av rommet eller av din innredning som du vil løfte fram kan du virkelig løfte helhetsinntrykket i rommet. Rett belysning gjør virkelig mye for din innredning! 

Praktiske og lekre bordlamper online

Vi på Chilli har en forkjærlighet for innredning som er like lekker som den er funksjonell. Derfor har vi tatt fram et nøye utvalgt sortiment av like praktiske som stilfulle bordlamper i alle mulige utførelser og stiler. Uansett hvilken innredningsstil du har hjemme, så kommer du garantert til å finne en bordlampe som passer akkurat ditt hjem i Chillis brede sortiment. Det er kun fantasien som setter grenser!

Du kan med fordel bryte av med en annerledes bordlampe som blir like mye en lekker innredningsdetalj som praktisk belysning. En bordlampe i retrostil kan bli utrolig vakker i kombinasjon med ellers moderne og stilren innredning. Like så kan en bordlampe med et moderne design, messing eller kobber passe godt sammen med andre innredningsstiler. Våg å prøve noe nytt. 

Hvordan kan jeg bruke bordlamper?

Bordlamper kan brukes til det meste i ditt hjem! Praktiske eksempeler på hvor de ofte blir brukt er som sengelampe på nattbordet eller som leselampe i lesehjørnet på et sidebord. Du kan også velge å plassere den på en skjenk i stuen eller på kommoden i entreen. En bordlampe passer også perfekt som vindusbelysning. Fordelen med bordlamper er at du smidig og raskt kan flytte dem rundt i ditt hjem. På den måten kan du fornye et rom bare ved å bytte plass på dine bordlamper! Smart, ikke sant? Det kreves ikke alltid så mye for å fornye din innredning! La deg bli inspirert på Chilli allerede i dag!  

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG