Hopp over overskriften og gå videre.
Bordlampe

Skrivebordslampe & kontorlampe

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter

Hos Chilli finner du skrivebordslamper i en mengde ulike stiler og farger. Vi har alt fra klassiske til moderne skrivebordslamper i ulike farger. Leter du etter en stilfull skrivebordslampe i messing? Eller hvorfor ikke en retro skrivebordslampe? Kombiner to smarte funksjoner i ett og velg en skrivebordslampe med forstørrelsesglass. Vi har også skrivebordslamper i unik design som blir en like praktisk som lekker innredningsdetalj. Kanskje vil du ha en stilren svart eller hvit klassisk kontorlampe, da har vi naturlig det også. Uansett hva du leter etter så har Chilli utvalget som får ditt skrivebord og arbeidsrom til å glinse!

Å velge rett skrivebordslampe

Det finnes en hel del både lekre og praktiske skrivebordslamper. Men hvordan skal man vite hvilken man skal velge? Det viktigste er at skrivebordslampen oppfyller de behovene av belysning du har i løpet av arbeidsdagen. Om du har en stillesittende arbeidsrolle der du ikke har behov for å stille om lyset spesielt mye i løpet av dagen, så kan du velge en enklere modell. Om du har behov for å kunne endre og stille mye på lyset i løpet av arbeidsdagen, så kan du med fordel velge en mer fleksibel lampe med justerbar arm og hode for å kunne stille lyset etter behov. På den måten kan du justere lyset som du vil ha det for å slippe anstrenge dine øyne unødvendig. Fordelen med å kjøpe en skrivebordslampe på Chilli er at vi har et bredt utvalg av nøye utvalgte trendy, prisgunstige og funksjonelle skrivebordslamper. For hvem har sagt at en arbeidsplass ikke kan være både trendy og lekkert innredet? Med en kul skrivebordslampe kommer du langt! 

En skrivebordslampe - flere funksjoner

En skrivebordslampe behøver ikke bare stå i arbeidsrommet. En praktisk skrivebordslampe passer like bra som leselampe i lesehjørnet på et sidebord eller i soverommet på nattbordet. Til stuen kan du med fordel velge en av våre smarte skrivebordslamper i messing eller stilrent design som både blir en lekker innredningsdetalj og en herlig lampe når du vil lese i sofaen. Valget er ditt, så slipp fantasien fri! Hos Chilli finner du billige og prisgunstige skrivebordslamper & kontorlamper online. Dessuten har vi 14 dagers angrerett og sikre leveranser!