Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Innendørsbelysning & Lamper

Gulvlamper

103 stk produkter
Viser 24 av 103 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Å benytte seg av en gulvlampe er et smart måte å gi en uvalgt del av et rom ekstra kraftig belysning. Det finnes mange ulike tilfeller når en gulvlampe er den perfekte løsningen, ikke bare for det visuelle inntrykket, men kanskje først og fremst for det praktiske brukets skyld. Det kan være alt fra å gjøre kosehjørnet med din lenestol betydelig lettere å bruke når du vil nyte en god bok, eller så er det den perfekte løsningen til et hjørne i ditt soverom der du ikke vil ha for mye belysning i hele rommet, kun praktisk punktbelysning.

Gulvlamper - belysning med mange funksjoner

  • Hvilken type gulvlampe skal jeg velge?

    Hos Chilli hittar du en mängd olika golvlampor i olika stilar och utföranden. Det spelar egentligen inte så stor roll vad du har för stil eller intresse – här kommer du att hitta en lampa som passar alldeles utmärkt i ditt hem! Det kan vara allt från snygga lampor med dimmer, till lampor i design som verkligen är iögonfallande. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller i koppar som lockar? Det spelar helt enkelt ingen roll; här på Chilli hittar du allt du kan tänka dig, så sätt igång och upptäck vårt sortiment! Hos Chilli finner du en mengde ulike gulvlamper i ulike stiler og utførelser. Det spiller egentlig ikke så stor rolle hvilken stil eller hvilke interesser du har – her kommer du til å finne en lampe som passer helt utmerket i hjemmet ditt! Det kan være alt fra lekre lamper med dimmer, til lamper i design som virkelig er iøynefallende. Eller så er det kanskje en gulvlampe i messing, i retro stil eller i kobber som lokker? Det spiller helt enkelt ingen rolle; her på Chilli finner du alt du kan tenke deg, så sett i gang og oppdag vårt sortiment!

    Hvilken type gulvlampe du skal velge er helt enkelt avhengig av hvilken funksjon du vil at lampen skal ha. Start derfor med å tenke over hvordan du har tenkt til å bruke gulvlampen din, og hva du vil ha ut av den. Noen lamper fungerer best som lesebelysning, andre som koselys og ytterligere andre som punktbelysning. Gulvlamper er også enkle å flytte på, som gjør dem til praktiske detaljer når du skal innrede et rom. Uansett hvordan du vil ha det, så kommer du garantert til å finne en gulvlampe som passer deg!