categoryTopBlock
Innendørsbelysning

Gulvlamper

717stk produkter
Kampanje

Å benytte seg av en gulvlampe er et smart måte å gi en uvalgt del av et rom ekstra kraftig belysning. Det finnes mange ulike tilfeller når en gulvlampe er den perfekte løsningen, ikke bare for det visuelle inntrykket, men kanskje først og fremst for det praktiske brukets skyld. Det kan være alt fra å gjøre kosehjørnet med din lenestol betydelig lettere å bruke når du vil nyte en god bok, eller så er det den perfekte løsningen til et hjørne i ditt soverom der du ikke vil ha for mye belysning i hele rommet, kun praktisk punktbelysning.

Gulvlamper - belysning med mange funksjoner

Det er egentlig kun du selv som setter grensene for hvordan du kan benytte deg av gulvlamper. Det vi på Chilli vet sikkert er at vi har mengder av smarte og lekre gulvlamper som passer i alle rom!

Gulvlampen er ofte det ultimate komplementet til den taklampen som du har i dag. Taklampen gir riktignok et godt lys, men iblant etterstreber vi en hyggeligere belysning i rommet. Med en gulvlampe blir det mulig å forene begge funksjonene, fordi at den ikke bare gir et godt og jevnt lysskinn, men også et behagelig lys til de delene av rommet som taklampen ikke når. Lampene som du finner hos oss har mange ulike funksjoner, som gjør det enkelt å forstå hvorfor de er så populære!

Hvilken type gulvlampe skal jeg velge?

Hos Chilli finner du en mengde ulike gulvlamper i ulike stiler og utførelser. Det spiller egentlig ikke så stor rolle hvilken stil eller hvilke interesser du har – her kommer du til å finne en lampe som passer helt utmerket i hjemmet ditt! Det kan være alt fra lekre lamper med dimmer, til lamper i design som virkelig er iøynefallende. Eller så er det kanskje en gulvlampe i messing, i retro stil eller i kobber som lokker? Det spiller helt enkelt ingen rolle; her på Chilli finner du alt du kan tenke deg, så sett i gang og oppdag vårt sortiment!

Hvilken type gulvlampe du skal velge er helt enkelt avhengig av hvilken funksjon du vil at lampen skal ha. Start derfor med å tenke over hvordan du har tenkt til å bruke gulvlampen din, og hva du vil ha ut av den. Noen lamper fungerer best som lesebelysning, andre som koselys og ytterligere andre som punktbelysning. Gulvlamper er også enkle å flytte på, som gjør dem til praktiske detaljer når du skal innrede et rom. Uansett hvordan du vil ha det, så kommer du garantert til å finne en gulvlampe som passer deg!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Stil
Type
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje