Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

  Viser 0 av 0 produkter

  Populære filtreringer

  En vakker lampeskjerm i glass kan virkelig løfte et rom og skape en stemning som er både elegant og koselig. Glasskupler til lamper er et populært valg for å skape en myk og innbydende belysning. Hos Chilli finner du et stort utvalg av lampeskjermer i glass og glasskupler til lamper i forskjellige stiler og størrelser. Her er noen vanlige spørsmål og svar om disse dekorative detaljene til belysningen din.

  Hva er fordelene med en lampeskjerm i glass?

  En lampeskjerm i glass gir en myk og diffus belysning som skaper en koselig atmosfære i rommet. Glass er også et materiale som reflekterer lyset på en vakker måte og kan skape en vakker glans. Dessuten finnes det mange forskjellige former og stiler å velge mellom, noe som gjør det enkelt å finne en lampeskjerm i glass som passer din personlige stil og innredning her på Chilli.

  Hvilken størrelse på lampeskjermen i glass passer til min lampe?

  Det avhenger av størrelsen på lampen din og hvilken type lys du ønsker å skape. En generell regel er at lampeskjermen bør være omtrent 2/3 av høyden på lampen. For en større lampe kan en større lampeskjerm passe bedre mens en mindre lampeskjerm passer bedre til en mindre lampe. Vær nøye med å måle både lampen din og den ønskede lampeskjermen for å finne riktig størrelse.

  Hvilke typer glass brukes vanligvis for lampeskjermer?

  Lampeskjermer i glass kan produseres i forskjellige typer glass, som frostet glass, klart glass eller farget glass. Frostet glass gir en myk og diffus belysning, mens klart glass gir en mer direkte belysning og lar lyskilden synes. Farget glass kan brukes for å skape forskjellige stemninger og effekter i rommet.