Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Belysning

Hjemmekoselig utendørsbelysning på Chilli

165 stk produkter
Viser 24 av 165 produkter
1
...
7

Utelamper setter et personlig preg på hagen eller uterommet ditt. Ikke bare kan du skape imponerende lyssettinger som løfter helhetsinntrykket i hagen din, det er også like praktisk som vakkert å lyse opp hagen når mørket faller på. Lys opp hagestien din med en stilig utelampe på stolpe! Eller hvorfor ikke henge opp en lyslenke langs gjerdet eller i epletreet? Utelamper på vegg lyser opp husfasaden på en fantastisk måte. La fantasien flyte og gi hagen din et løft med utelamper fra Chilli!

Lys opp tilværelsen med utebelysning

Hvorfor skal man ha utelys?

Tomten og hagen din kan med fordel belyses, noe som kanskje er spesielt fordelaktig om høsten og vinteren, når det er mørkest ute og hagen kan oppleves som et svart hull. Med en opplyst hage får du muligheten til å nyte den enda lenger, ikke bare i løpet av sommerhalvåret. På de lyse sommerkveldene når mer tid tilbringes utendørs, er det herlig å skape stemning med for eksempel terrassebelysning og balkongbelysning. Lys opp hagen din og følg med på hvordan naturen skifter fra vinter til vår, og fra en grønn sommer til en herlig rød høst.

Hvor skal utendørsbelysningen plasseres?

På Chilli finner du stilig designet utendørsbelysning for alle uteplasser og hager. Riktig utendørsbelysning kan gi hagen din et fortjent løft og ta hagen din til nye høyder. Tenk på hvilke deler du selv setter pris på, områder du har lagt ned ekstra tid på eller som du rett og slett ønsker å fremheve. Hjemmet ditt strekker seg utenfor fire vegger, og også det ytre fortjener din kreativitet og omtanke. Du kan fremheve vakre dekorasjoner på uteplassen din eller stier i hagen med passende utendørsbelysning. Uansett hvilken form for utendørsbelysning du er ute etter, kan vi hjelpe deg.

Hvordan brukes utelamper?

Siden vi ikke bruker utelamper på samme måte og like ofte som innendørsbelysning, finnes det mange smarte løsninger tilpasset utelamper. Du kan for eksempel velge utelamper med skumringsrelé som gjør at utelyset ditt tennes når det blir mørkt og slukkes når det blir lyst. Skumringsrelé fungerer som en automatisk strømbryter som festes mellom belysningen og en transformator. På den måten slipper du å tenke på å tenne og slukke utelyset ditt. Smart, ikke sant? Du kan også velge en LED-transformator for utendørsbruk, som er miljøvennlig, energieffektiv og uten risiko for spenningsfall.

Finnes det miljøvennlige utelamper?

For deg som bryr deg om miljøet, er solcelledrevne utelamper et godt valg. Solcellene lader opp med energi i løpet av dagen gjennom solens stråler og lyser deretter under de mørke timene på døgnet, helt uten strøm! Både miljøvennlig, praktisk og enkelt. Lys opp hagen din med god samvittighet! En annen måte å velge miljøvennlig utendørsbelysning på er å velge utelamper med LED som både bruker mindre strøm og varer lenge.

Hvilken type design bør jeg velge for utelamper?

Det finnes nesten like mange forskjellige design og typer utelamper som det finnes hager. Hvilken type som passer best for akkurat din hage er i stor grad en smakssak, men det avhenger selvfølgelig også av hvilken type funksjon du vil at utelampene skal fylle. Uansett om du er ute etter hengende utelamper på veggen, lyslenker til hagen eller en stilren og moderne utelampe på stolpe, har Chilli et bredt utvalg av utendørsbelysning å tilby. Hos oss finner du rimelige og stilige utelamper i både moderne og gammeldags stil. Lys opp hagen din i mørket, så blir hverdagen litt lysere!