Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Utendørsbelysning

Fasadebelysning & Vegglykter

68 stk produkter
Viser 24 av 68 produkter
1
...
3

Vegglykter er populære og vakre utendørs vegglamper som stadig flere har begynt å bruke til sine fasader. Og det er ikke bare for at det skal bli lettere å se når man står og fomler med nøklene en mørk kveld når termometret viser 20 minusgrader. En vegglykt på ditt hus er nemlig også en utmerket måte å effektfullt lyse opp huset og sette fokus på de delene du syns er aller vakrest. Det er altså en praktisk lampe og et dekorativt innslag på en og samme gang!

Vegglykter gjør at ditt hjem blir lysere samtidig som det føles mer inviterende, en verdsatt egenskap da det er mye hyggeligere å komme hjem til noe som er opplyst i stedet for at hele huset ligger i mørket. Det finnes altså mange praktiske anledninger til å installere vegglykter på ditt hus, men utendørs har de som sagt også en viktig dekorativ verdi. Det er en av fordelene med å bo i Norge, fordi at utendørs vegglamper virkelig kommer til sin rett når de får lyse opp fasaden i mørket på en nærmest fantastisk magisk måte – noe som dessuten kan forandre karakteren helt på ditt hus sammenliknet med hvordan det ser ut på dagen. 

Fordelen med vegglykter er at du kan variere dem på uendelig mange måter for å skape akkurat den stemningen og belysningen du vil ha! Det er bare din egen fantasi som setter grenser når det kommer til fasadebelysning. Kanskje velger du å plassere flere vegglykter sammen for å skape en effektfull lyssetting. Eller så velger du å la en vegglykt stå i sentrum og være et blikkfang på din fasade. Uansett hva du foretrekker så kommer du til å finne noe som passer akkurat dine ønsker i Chillis brede sortiment av vegglykter og fasadebelysning utendørs. 


Kjøp vegglykter til utendørsbruk på nett hos Chilli


Det er her hos oss på Chilli som du finner dine vegglykter til bruk utendørs! Vi har mengder av varianter og modeller som gjør at du kan velge dine unike løsninger fra et utvalg som virkelig gir deg mye å velge mellom. Her finner du alt fra vegglykter i klassisk utforming, til toppmoderne varianter som viser din sans for moderne designtrender. Men uansett hvilken type vegglykt du velger, så kan du alltid regne med at den er av høyest mulig kvalitet, til en av de beste prisene på markedet!