categoryTopBlock
Utendørsbelysning

Solcellebelysning

140stk produkter

Velg en mer miljøvennlig løsning for utendørsbelysningen din med solcellebelysning fra Chilli! Med solcellebelysning kan du enkelt lyse opp hagen eller terrassen din uten å bekymre deg for strømregninger eller miljøpåvirkning. Våre solcellebelysninger kommer i ulike modeller, former og størrelser, fra diskrete marklamper til vakre lyslenker. Solcellebelysning fra Chilli er en smart investering for deg som ønsker en praktisk og bærekraftig utendørsbelysningsløsning.

Ofte stilte spørsmål om solcellebelysning

Hvordan fungerer solcellebelysning?

Solcellebelysning fungerer ved at solpanelene på belysningen absorberer solenergi i løpet av dagen og lagrer den i batteriet. Når det blir mørkt om kvelden, tennes belysningen automatisk og drives av den lagrede energien. Solcellebelysning er derfor selvforsynt og trenger ikke en ekstern strømkilde.

Kan jeg bruke solcellebelysning om vinteren?

Ja, solcellebelysning fungerer også om vinteren. Selv om solen er svakere i vintermånedene, kan solpanelene fortsatt absorbere tilstrekkelig energi til å drive belysningen. Bare husk å plassere solcellebelysningen på et sted som får tilstrekkelig med sollys i løpet av dagen for å lagre nok energi til å lyse opp om kvelden.

Må jeg installere solcellebelysning?

Nei, solcellebelysning er enkel å bruke og krever ingen installasjon. Du trenger bare å plassere belysningen på et solrikt sted der solpanelene kan absorbere tilstrekkelig med energi i løpet av dagen. Solcellebelysning er også enkel å flytte og justere etter behov.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)