categoryTopBlock
Teppe

Små tepper

1 230stk produkter
Kampanje
Populære filtreringer
Å velge rett gulvteppe er ikke alltid lett, spesielt ikke når det finnes mange forskjellige former å velge mellom. Her finner du små matter i ulike farger og modeller som passer alle innredningsstiler. Uansett om det er filleteppe til kjøkkenet eller en mindre matte til gangen. Velkommen til å utforske vårt brede sortiment for å finne en matte som passer deg og hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg skal velge små matter?

Det er viktig at du vet hvor stor plass du har og hvilken funksjon matten skal ha. Er det til badet eller soverommet kan det være bra å kikke på myke små matter som er herlige å plassere føttene sine på. Skal du ha en matte på kjøkkenet er det bra å velge en mindre matte i et materiale som går an å vaske, da det kan være lett å søle på kjøkkenet.

Hvordan innreder jeg best med små gulvtepper?

Fordelene med gulvtepper som er små er at de egner seg litt over alt. Det er alltid hyggelig å ha små runde matter på badet som øker kosefaktoren og gir en hjemmekoselig følelse. Bla blant ulike modeller på små matter og bestill den som passer deg og hjemmet ditt best.

Hvilken form på gulvteppet skal jeg velge?

Det kommer an på hvor du tenker og plassere den. Runde små matter kan myke opp plasser med kantete møbler, mens rektangulære matter blir finere på plasser som for eksempel i gangen eller walk-in-closet ditt.

"
Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje