Hopp over overskriften og gå videre.
Barnetekstiler

Teppe barnerom

151 stk produkter
Viser 24 av 151 produkter
1
...
7

Populære filtreringer

En barnematte er det perfekte valget for å komplettere innredningen i barnerommet. Hos Chilli tilbyr vi gulvtepper til barnerommet i mange forskjellige utførelser sånn at du enkelt skal kunne finne det perfekte gulvteppet til barnet ditt. Bla blant vårt sortiment og bestill hjem en ny barnematte billig online fra Chilli.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvordan innreder jeg best med et gulvteppe til barn?

    Fordelene med en matte til barnerommet er mange. I tillegg til å være mykt å leke på, beskytter et teppe også mot gulvslitasje og raslende leker. For at et barn skal ha muligheten til å leke og trives i rommet sitt er det viktig med et gulvteppe som skaper en rolig, men samtidig kreativt miljø. Derfor tilbyr vi på Chilli barnematter i mange ulike utførelser, sånn at du enkelt kan finne en matte som passer til barnet ditt.
  • Hvilke forskjellige modeller på barnetepper tilbyr Chilli?

    Vi vil at alle barn skal ha muligheten til å ha et inspirerende og fint gulvteppe på rommet sitt. Derfor tilbyr vi på Chilli, gulvtepper i mange ulike farger, størrelse, mønster og motiv. Hos oss finner du alt fra trafikkmatter, barnematter med dyr på, gulvteppe med enhjørninger og mange flere.
  • Hvilke størrelser på gulvteppet til barn skal jeg velge?

    Hvor stor barnematte du skal velge kommer an på hvor mye plass du har å benytte deg av. Alle barnerom ser forskjellige ut. Til mindre rom passer runde barnematter perfekt eller en klassisk matte i mindre størrelser. Har barnet ditt et stort rom tilbyr vi så klart store barnematter, som dekker store deler av gulvplassen. Det er også fint å innrede med ulike størrelser, da skaper du et kreativt barnerom.