categoryTopBlock
Barnetekstiler

Babyteppe

2stk produkter
Kanskje du er på jakt etter et mykt, varmt og koselig babyteppe i fleece eller et tynt og svalt babyteppe i økologisk bomull. Et babyteppe gir ikke bare barnet ditt varme, men også trygghet og komfort. Uansett hvilket babyteppe babyen din trenger, finner du et bredt utvalg av babytepper i forskjellige farger, mønster, materialer og størrelser hos oss i Chilli. Sjekk utvalget vårt og kjøp ditt babyteppe.

Hvilke barneteppe eller babyteppe skal jeg velge?

Tenk på når barnet skal bruke teppet. Skal babyteppet brukes innendørs eller utendørs? Er det sommer eller vinter? Dette avgjør om du trenger et mykt, varmt og koselig babyteppe eller et tynt og kjølig. Det er viktig å tilpasse babyteppet etter årstiden, men enda viktigere å holde styr på babyens temperatur og justere teppet deretter.

Hvor mange babytepper trenger jeg?

Koselige babytepper i forskjellige materialer er noe du og babyen din vil ha mye bruk for. Et babyteppe kan ofte ha flere ulike bruksområder. Den kan brukes som koseteppe, ammeteppe, snutteteppe i sprinkelseng og barnevogn eller hvorfor ikke et vattert teppe som babyen kan ligge på. Selv om et babyteppe kan brukes til mye, er det greit å ha et ekstra sett når de skal vaskes. Husk også å tilpasse babyteppet til vær og behov. Det er derfor lurt å kjøpe flere forskjellige typer tepper i forskjellige størrelser og materialer.

Hvilke materiale skal jeg ha på barneteppe & babyteppet?

Tilpass materialevalget etter hva babyteppet skal brukes til. Et babyteppe i muslin er tynt og fungerer utmerket som et luftig teppe i vognen om sommeren. Våre muslintepper i økologisk bomull er også snille mot babyens sensitive hud og passer perfekt som snutteteppe. Et babyteppe i fleece passer godt om vinteren og kan brukes både i vognen og som pledd hjemme i sofaen.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)