Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Barnetekstiler

Barnepute

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Man kan aldri ha for mange puter, spesielt ikke på barnerommet. I tillegg til at det er deilig å sove på en pute, skaper de også en herlig og kreativ oase for barnerommet. Lag koselige kryp inn og hytter hvor du kan pynte med morsomme og stilige barneputer. Hos Chilli finner du barneputer av høy kvalitet til en billig penge, velkommen!

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenkte på når jeg skal velge pute til barn?

    Egentlig er det ikke så mye du trenger å tenke på, mer enn alderen på barnet og hvilken størrelse på puta du er ute etter. I tillegg er det bare å velge etter smak, og ut ifra hva barnet ditt liker.
  • Hvilke forskjellige barneputer tilbyr Chilli?

    Vi tilbyr en rekke puter som passer alle barn, uansett alder og interesse. Vi har både store og små barneputer med morsomme motiver på. Velg selv om puten skal fylle en praktisk funksjon eller bare være til pynt. Du finner også puter som passer til både barnesengen og juniorsengen.
  • Hvordan innreder jeg med puter på barnerommet?

    For å invitere til et kreativt miljø er det aldri feil å innrede med farger og ulike tekstiler. Ved hjelp av dekorative barneputer skaper du et herlig miljø på barnerommet, hvor dere kan bygge hytter sammen eller innrede en koselig lesekrok.