Hopp over overskriften og gå videre.
Teppe & matte

Skinn & pelstepper

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Å kombinere innredningen din med forskjellige materialer er en stor trend. Hos Chilli kan du finne feller og skinntepper som øker kosefaktoren i hjemmet ditt, og du får også et godt gulv å gå på. Uansett hvilken type av feller eller skinnfell du er på utkikk etter, er du velkommen til å blad blant vårt brede sortiment for å finne en matte som passer deg og ditt hjem. Vi tilbyr matter i mange ulike størrelser, farger og materialer. Pass på å bestill din nye fell eller skinnmatte billig allerede i dag!

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på når jeg skal velge en skinnmatte online?

    Ulike gulvtepper av skinn klarer seg best i et innendørs miljø. Et gulvteppe i ekte skinn er ikke bare stilig, men også behagelig å gå på. Fordelene med en skinnmatte av høy kvalitet er at de slites på en fin måte. De gjør seg derfor perfekte i gangen.
  • Hvordan innreder jeg fint med skinnfeller & matter?

    Gjennom å dekorere med en fell på sofaen eller lenestolen skaper du en luksuriøs følelse i hjemmet. En fell er ikke bare god å sitte på, men også koselige å ha føttene på en kald vinterdag. En skinnmatte er et bra alternativ om du er på jakt etter en matte som skal stikke ut. Med en skinnmatte blir innredningen din mer praktisk og stilren.
  • Hvilke skinnmatter og feller tilbyr Chilli?

    Hos Chilli kan du finne et stort utvalg av forskjellige skinnmatter og feller. Vi tilbyr matte av kuskinn, matte av ekte lær, lammeskinn, ekte saueskinn og mange flere. Vi vil at du skal ha muligheten til å finne det gulvteppet som passer deg og ditt hjem best.