Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Skinn & pelstepper

Saueskinn & lammeskinn

12 stk produkter
Viser 12 av 12 produkter

Fåreskinn og lammeskinn er en tidløs og luksuriøs matte-tekstil som passer perfekt til å skape en koselig og innbydende følelse i hjemmet. Med sin myke og fluffy følelse og vakre utseende er det ikke rart at fåreskinn og lammeskinn fortsetter å være en populær interiørdetalj år etter år. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av fåreskinn i forskjellige farger og størrelser som kan brukes til å legge til en touch av eleganse til hjemmet ditt.

Hvordan vasker man fåreskinn?

For å rengjøre ditt fåreskinn bør du bruke en myk børste eller støvsuger for å fjerne skitt og støv. Hvis ditt fåreskinn er flekkete, kan du bruke en mild såpe og vann for å forsiktig rengjøre flekkene. Sørg for å tørke av og tørke helt før du bruker det igjen. Forskjellige fåreskinn og lammeskinn tåler forskjellige typer vask. Les de medfølgende omsorgsrådene og vaskeinstruksjonene nøye. Hvis du er usikker, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på Chilli.

Kan jeg bruke mitt fåreskinn som sengematte?

Ja, fåreskinn kan brukes som en myk og komfortabel sengematte for å legge til ekstra varme og komfort. Sørg for å velge et fåreskinn av riktig størrelse for sengen din og følg omsorgsrådene for å holde den frisk og ren.

Hvilke farger finnes fåreskinn og lammeskinn i hos Chilli?

Hos Chilli finner du fåreskinn i flere forskjellige farger, inkludert hvitt, grått, brunt, svart og beige. Velg en farge som passer til interiøret og stilen din og som passer perfekt til å skape en koselig og innbydende atmosfære i hjemmet ditt.