Hopp over overskriften og gå videre.
Kleshengere & knaggrekker

Knagger

101 stk produkter
Viser 24 av 101 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Kroker er ikke kun praktiske, de er også morsomme og fine. Rett krok til rett hjem er det som kan sette stilen i gangen, på kjøkkenet eller på badet. Med hjelp av kroker får du bra med oppbevaring samtidig som det hjelper til å organisere hjemmet ditt. Hos Chilli finner du kroker som passer alle hjem.

  • Hva skal jeg tenke på når man velger kroker?

    Det er bra å ha en ide om hvor kroken skal plasseres, samtidig hva den skal brukes til. Om det er en veggkrok du har tenkt å kjøpe er det bra å kontrollere hvilken type av skruer du trenger. Fordelen med en krok er at den ikke tar opp for mye plass, du kan enkelt henge opp hva du vil.
  • Hvor er det best å plassere kroker?

    En gitt plassering for kroker er gangen hvor vi enkelt ønsker å henge opp yttertøy, vesker eller dyretilbehør. Det er heller aldri feil å plassere krokene sine på badet eller kjøkkenet for å gjøre interiøret ditt mer tilgjengelig og praktisk.
  • Hvilke kroker kan jeg kjøpe hos Chilli?

    Hos Chilli kan du finne kroker i mange ulike utførelser. Vi tilbyr blant annet veggkroker, kroklister, håndklekroker for flere håndklær og kleshengere for hele familien. Velg mellom ulike materialer som metall, tre, fargerik eller trendy industriell stil.