categoryTopBlock
Kleshengere

Knagger

237stk produkter
Kampanje
Populære filtreringer
Kroker er ikke kun praktiske, de er også morsomme og fine. Rett krok til rett hjem er det som kan sette stilen i gangen, på kjøkkenet eller på badet. Med hjelp av kroker får du bra med oppbevaring samtidig som det hjelper til å organisere hjemmet ditt. Hos Chilli finner du kroker som passer alle hjem.

Hva skal jeg tenke på når man velger kroker?

Det er bra å ha en ide om hvor kroken skal plasseres, samtidig hva den skal brukes til. Om det er en veggkrok du har tenkt å kjøpe er det bra å kontrollere hvilken type av skruer du trenger. Fordelen med en krok er at den ikke tar opp for mye plass, du kan enkelt henge opp hva du vil.

Hvor er det best å plassere kroker?

En gitt plassering for kroker er gangen hvor vi enkelt ønsker å henge opp yttertøy, vesker eller dyretilbehør. Det er heller aldri feil å plassere krokene sine på badet eller kjøkkenet for å gjøre interiøret ditt mer tilgjengelig og praktisk.

Hvilke kroker kan jeg kjøpe hos Chilli?

Hos Chilli kan du finne kroker i mange ulike utførelser. Vi tilbyr blant annet veggkroker, kroklister, håndklekroker for flere håndklær og kleshengere for hele familien. Velg mellom ulike materialer som metall, tre, fargerik eller trendy industriell stil.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje