Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Kleshengere & knaggrekker

Klestativ

39 stk produkter
Viser 24 av 39 produkter
12

Populære filtreringer

Det er vanlig med plassmangel når det kommer til oppbevaring av klær. Ved hjelp av klesstativ kan du enkelt løse det problemet. Den kan plasseres der du føler at den passer og er nødvendig. Utforsk vårt utvalg av klesstativ billig på nett.

  • Hvordan innreder jeg med et klesstativ?

    Hvor du plasserer klesstativet ditt avhenger litt av hvilke plagg du har tenkt å henge på. Er det til yttertøy passer det å plassere det i hallen. Men den fungerer like bra i walk-in-closet som en kleshenger for plaggene som ikke får plass i skapet. Et lekkert klesstativ fungerer godt som en interiørdetalj hvor du kan henge klærne du vil vise frem.
  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger klesstativ?

    Først og fremst må du ha definert hva og hvor mye klær du skal ha plass til. Du må også ha tenkt på hvor du skal plassere klesstativet ditt. Hos oss i Chilli finner du både store og små klesstativer som passer til alle rom. Vi tilbyr også smale klesstativer som passer til de mindre boligene.
  • Hvilke klær kan jeg henge på et klesstativ?

    Hos Chilli finner du klesstang i flere ulike modeller. Vi tilbyr klesstativ med kroker og stenger for kleshengere. Derfor passer klesstativene våre til yttertøy, hverdagsklær, dresser og bukser. De har med andre ord mange forskjellige bruksområder. Vi tilbyr også modeller med sko- og hattehyller.