Hopp over overskriften og gå videre.
Kleshengere & knaggrekker

Kleshenger

17 stk produkter
Viser 17 av 17 produkter

Vi trenger kleshengere i alle hjem, de er noe vi bruker hver dag. De organiserer klærne våre og holder klærne rynkefrie. En kleshenger må derfor være stabil for å kunne holde opp alle mulige forskjellige plagg. Velkommen til å utforske Chillis brede utvalg!

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvor bred er en henger?

  Kleshengere kommer i forskjellige størrelser avhengig av hvilket plagg som skal henges. Når du velger en kleshenger, velg basert på størrelsen på plagget ditt. Derfor kan det være forskjellig på hvilke kleshenger du bør kjøpe, avhengig av om det er en kåpe eller en bluse som henges opp. Generelt er målene 38-43 cm for kvinner og 43-46 cm for menn.
 • Hvordan vet jeg hvilken henger jeg skal velge?

  Siden kleshengere er basert på plagget det skal ha på, kan det hende du må kjøpe forskjellige kleshengere i ulike størrelser og materialer. Til plagg som er større trenger du solide kleshengere så klærne ikke sklir av. For mindre plagg, som tynne bluser, trenger du flere tilpassede kleshengere. Hvis du har et problem med at klærne dine glir av kleshengerne, kan det hende at kleshengeren er for liten for plagget. Se på våre sklisikre kleshengere eller fløyelshengere, disse hindrer klærne i å skli av.
 • Hvor mange kleshengere trenger du?

  Det enkle svaret er: så mange plagg du vil henge, så mange kleshengere trenger du. Det er alltid greit å ha ekstra kleshengere i gangen til gjestene som kommer bort, slik at de kan henge av seg yttertøyet.
 • Hvor kan jeg kjøpe hengere billig?

  Hos Chilli finner du kleshengere som passer for alle. Vi har tynne kleshengere, fløyelshengere, buksehengere og barnehengere. Vi tilbyr nøye utvalgte produkter til gode priser. Hos Chilli er det noe for enhver smak!