categoryTopBlock
Kles oppbevaring

Kleshengere & knaggrekker

554stk produkter
Kampanje

Hos oss på Chilli finner du et stort utvalg av klesstativ og hengere i forskjellige modeller og utførelser. Vi hjelper deg med å holde det ryddig og i orden blant klær og jakker! Her finner du smarte og praktiske oppbevaringsløsninger for store og små plasser. Velg mellom gulvstående og veggmonterte modeller i ulike materialer og stiler. Finn dine favoritter og bestill enkelt og lett hjem på vår nettside. Vi leverer til hjemmet, med lave fraktkostnader.

 

Fine klesstativ i forskjellige utførelser, størrelser og materialer

En bra knaggrekke gir plass til mange klesplagg, uten å ta opp for mye plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av billige klesstativ og knaggrekker av høy kvalitet og stabil konstruksjon. Klikk blant vær klesoppbevaring i mange ulike modeller og finn det som passer best for deg og  ditt hjem. I vårt varierte utvalg finner du blant annet: 

  • Stumtjener
  • Klesstativ
  • Herrebetjent
  • Knaggrekke med kroker
  • Klesstativ med stang
  • Kroklist 
  • Kleshengere

For deg som bor trangt, eller ønsker å innrede en mindre plass, kan en veggfast klesstativ være et bra alternativ. Vil du ha en praktisk og smart klesoppheng som er enkelt å flytte, kan noen av våre frittstående stumtjenere passe perfekt. Plasser den i et hjørne, eller langs med en vegg, eller variere etter behov og ønskemål. Velg en rustikk og klassisk stumtjener i tre, eller sats på en stilren og moderne stumtjener i metall. I vårt sortiment finner du alt i fra lekre klesstativ i eik med et levende og naturlig uttrykk, til knaggrekker i hvit eller svart farge. 

 

Klesoppbevaring til gang og entré

En gang uten oppbevaring blir lett en rotete gang. Få det ryddig og i orden blant jakker, hodeplagg og andre ytterklær, og gi gangen din et hyggelig og innbydende uttrykk. Gangen er tross alt det rommet som gir det første inntrykket i hjemmet ditt. Vi tilbyr et bredt utvalg av klesstativ og knaggrekker til plassen i gangen, finn rett oppbevaringsløsning til din gang. 

Innred etter behov. Mål din plass, og bruk plassen på en kvadratsmart måte. La små barn få muligheten til å kunne henge opp jakken sin selv på en krok i rett høyde. Så klart tilbyr vi også klesstativ for barn, og andre oppbevaringsmøbler til barnerommet. Miks og match for å skape et harmonisk hjem. Velg kleshengere, kroker og annen klesoppbevaring etter din smak og stil. Match gjerne materialer eller farger for et stilrent og enhetlig uttrykk, eller gi gangen din en kreativt og livlig følelse med for eksempel et hvitt klesstativ med svarte kleshengere. Ikke kompromiss bort sitteplassen! Komforten i entreen er minst like viktig som oppbevaringen. Slipp å stå og hoppe på et ben når du skal ta på deg skoene, med våre entremøbler med benk har du både sitteplass og klesoppbevaring i et og samme møbel. Vi tilbyr også entremøbler med skohylle, knagger og hattehylle i et komplett sett. Hos oss finner du også sittemøbler med oppbevaring, og til deg med veldig mange sko så kan det også være smart å komplettere med enda mer skooppbevaring. Har du ikke plass til vårt komplette entremøbelsett, men enda ønsker en komfortabel sitteplass kan du komplettere klesstativet med en sittekrakk.Kompletter gjerne med enda mer oppbevaring.Oppbevaringsbokser og kurver er en bra å komplettere til klesstativet. Her kan du for eksempel oppbevare vanter, luer, treningsklær og annet som ellers bare ligger fremme og tar opp unødvendig plass i gangen din. 

 

 

 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje