Hopp over overskriften og gå videre.
Kles oppbevaring

Kleshengere & knaggrekker

195 stk produkter
Viser 24 av 195 produkter
1
...
9

Populære filtreringer

Vil du skape mer orden og system i klærne dine? Da har du kommet rett. Hos Chilli finner du smarte og praktiske kleshengere i ulike størrelser, farger og stiler. Velg mellom kleshengere i tre, svart, metall eller hvit. Deretter bestiller du den som passer deg og hjemmet ditt best.

 

Fine klesstativ i forskjellige utførelser, størrelser og materialer

  • Hvilke forskjellige kleshengere tilbyr Chilli?

    Hos Chilli finner du et bredt sortiment av kleshengere i høy kvalitet til bra priser. Med hjelp av en bra kleshenger gir du plass til flere ulike klesplagg, uten å ta opp for mye plass. Bla blant vårt sortiment for å finne den kleshengeren som passer deg best. Uansett om det er en kleshenger til veggen, taket eller gangen finner du den helt sikkert hos oss på Chilli.
  • Hvordan innreder jeg best med kleshengere?

    Har du en mindre plass å innrede kan en veggfestet kleshengere være et perfekt alternativ til deg, da tar den ikke opp noe av plassen på gulvet. Frittstående kleshengere er en praktisk løsning da den er enkel å flytte etter behov. Plasser den der du syns den passer best.
  • Kan jeg kjøpe kleshengere for barn?

    Så klart kan du det! Det er alltid bra å la små barn henge opp klærne sine selv. Derfor tilbyr vi forskjellige modeller på kleshengere for barn, på denne måten kan dere enkelt finne en modell som passer barnet ditt.