categoryTopBlock
Madrasser

Luftmadrass & oppblåsbar madrass

12stk produkter

Planlegger du deg ut på fjelltur eller camping? Uansett hvilken type av aktivitet du skal utføre er det aldri feil å skaffe seg en luftmadrass og en oppblåsbar madrass. Også om det ikke er camping som står på skjemaet er en luftmadrass perfekt å ha om du skal ha overnattingsgjester. Hos Chilli finner du madrasser som passer til alle tilfeller.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke ulike typer av luftmadrass & oppblåsbar madrass tilbyr Chilli?

Vi har et bredt sortiment av luftmadrasser i forskjellige størrelser, farger og utførelser. Bla blant luftmadrasser på størrelse med en enkeltseng eller dobbeltseng. Du finner også oppblåsbare madrasser med innebygd pute som gir høy komfort.

Kan jeg kjøpe selvoppblåsbar madrass?

Hos Chilli finner du luftmadrasser som er selvoppblåsbare. Madrassen fyller opp luft til den er hard. Etterhvert kommer den til å synke sammen litt, noe som er normalt når luftmadrassen er laget av vinyl. Du kommer derfor trenge å fylle den opp med luft igjen og fortsette med denne prosessen til madrassen har tøyd seg ut tilstrekkelig.

Hva trenger jeg å tenke på når jeg bruker oppblåsbar madrass?

Husk å ikke pumpe for mye luft samtidig og hold den helt oppblåst under bruk. Husk også å unngå å ha skarpe gjenstander i nærheten av madrassen, du vil ikke tilfeldigvis lage hull i den. Husk også å ikke gå eller stå på den, og rengjør luftmadrassen med en mild såpe. Til slutt bør du også unngå å oppbevare den i direkte sollys eller temperaturer under null. Ved å unngå dette gir du luftmadrassen og den oppblåsbare madrassen et langt liv.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager