Hopp over overskriften og gå videre.
Madrasser

Luftmadrass & oppblåsbar madrass

10 stk produkter
Viser 10 av 10 produkter

Planlegger du deg ut på fjelltur eller camping? Uansett hvilken type av aktivitet du skal utføre er det aldri feil å skaffe seg en luftmadrass og en oppblåsbar madrass. Også om det ikke er camping som står på skjemaet er en luftmadrass perfekt å ha om du skal ha overnattingsgjester. Hos Chilli finner du madrasser som passer til alle tilfeller.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilke ulike typer av luftmadrass & oppblåsbar madrass tilbyr Chilli?

    Vi har et bredt sortiment av luftmadrasser i forskjellige størrelser, farger og utførelser. Bla blant luftmadrasser på størrelse med en enkeltseng eller dobbeltseng. Du finner også oppblåsbare madrasser med innebygd pute som gir høy komfort.
  • Kan jeg kjøpe selvoppblåsbar madrass?

    Hos Chilli finner du luftmadrasser som er selvoppblåsbare. Madrassen fyller opp luft til den er hard. Etterhvert kommer den til å synke sammen litt, noe som er normalt når luftmadrassen er laget av vinyl. Du kommer derfor trenge å fylle den opp med luft igjen og fortsette med denne prosessen til madrassen har tøyd seg ut tilstrekkelig.
  • Hva trenger jeg å tenke på når jeg bruker oppblåsbar madrass?

    Husk å ikke pumpe for mye luft samtidig og hold den helt oppblåst under bruk. Husk også å unngå å ha skarpe gjenstander i nærheten av madrassen, du vil ikke tilfeldigvis lage hull i den. Husk også å ikke gå eller stå på den, og rengjør luftmadrassen med en mild såpe. Til slutt bør du også unngå å oppbevare den i direkte sollys eller temperaturer under null. Ved å unngå dette gir du luftmadrassen og den oppblåsbare madrassen et langt liv.