Konsollbord 120x35x75 cm heltre mango - Møbler - Bord - Avlastningsbord & sidobord
Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicMaterialtype:Tre, Massivt MangoträFarge:Fargenavn:BrunArtikkelnummer:1158050
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1158050
Mål
Bredde35 cm
Lengde120 cm
Høyde75 cm
Øvrig
VaremerkeBe Basic
FargenavnBrun
Farge
StilRustikk
Material
MaterialtypeTreMassivt Mangoträ
Produktinformasjon
Tilfør en rustikk sjarm til ditt interiør i hjemmet med vårt stilige konsollskap. Det vil gi et tidløst tillegg til hjemmeinnredningen. Dette gangbordet er laget av heltre mango, som er et løvtre med tette korn. Grovt mangotre på den ene siden har styrke til å bære vekten, på den andre siden kan det motstå slitasje. Følgelig er dette vakkert designede sidebordet ekstremt stabilt, holdbart og iøynefallende. Det utsøkte håndverket og de grasiøse trekornene gjør hvert møbel særegent og litt forskjellig fra hverandre. Hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, det være seg polering eller lakkering. Med to skuffer og en hylle gir kommoden god plass til oppbevaring av forskjellige ting. Viktig merknad: Farger og kornstruktur varierer fra stykke til stykke, noe som gjør hvert møbel unikt; hvert bord leveres med tilfeldig mønster.
Leveranse
Forventet levering 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
Varemerke
Be Basic
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic

Konsollbord 120x35x75 cm heltre mango

3 795
,-
Dagspris
Delbetale fra: 220,-/Måned
Forventet levering 8-12 hverdager.
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder
Trustpilot
Se alle 296 anmeldelser
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man   fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men  ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
raske til og levere det man bestiller
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
bjørn sørensen2022-05-21
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
MK2022-05-03