Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 162 produkter
1
...
7

Hos Chilli finner du et bredt utvalg av praktiske og stilige partytelt for alle dine utendørsarrangementer. Våre telt er designet for å passe til alle typer fester og samlinger, enten det er en bedriftsevent, bryllup, bursdagsfest eller hagefest. Våre partytelt er laget av høykvalitetsmaterialer og kommer i ulike størrelser og stiler for å passe dine behov og forventninger. Med våre rimelige løsninger kan du enkelt skape en herlig atmosfære og beskytte deg og gjestene dine mot sol, vind og regn.

Inspirerende partytelt for uforglemmelige fester og arrangementer

Hvilke størrelser finnes det på partytelt?

Partytelt finnes i en rekke ulike størrelser, fra små 3x3 meter til store 10x30 meter og enda større. Valget av størrelse avhenger av antall gjester, type arrangement og den tilgjengelige plassen for oppsetting av teltet.

Kan jeg leie et partytelt fra Chilli?

Dessverre tilbyr vi ikke utleie av partytelt, men vi har et bredt utvalg av rimelige alternativer slik at du kan kjøpe ditt eget partytelt til en gunstig og konkurransedyktig pris.

Er det vanskelig å montere og demontere et partytelt?

Nei, de fleste partytelt er enkle å montere og demontere, selv om mer enn en person kan være nødvendig for å reise de større modellene av partytelt. Hvert partytelt leveres med tydelige instruksjoner og nødvendige verktøy for å lette oppsettingsprosessen. I tillegg er det mange modeller som er designet for rask og enkel montering.