Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Spesialmatte

Yogamatte

22 stk produkter
Viser 22 av 22 produkter

Utforsk Chillis utvalg av yogamatter som er designet for å gi deg støtte og grep under din yogapraksis. Uansett om du er nybegynner eller erfaren yogi, vil du finne en matte som passer deg hos oss på Chilli. Våre matter kommer i ulike materialer, tykkelser og farger, noe som gir deg muligheten til å velge en som gjenspeiler din personlighet og forbedrer din opplevelse på yogamatten.

Vanlige spørsmål om yogamatter

Hvordan rengjør og vedlikeholder jeg min yogamatte?

Hvordan du rengjør din yogamatte avhenger av hvilket materiale den er laget av. Følg alltid produsentens instruksjoner for å sikre at matten din varer så lenge som mulig. For de fleste matter finnes det rengjøringssprayer du kan kjøpe, eller du kan finne oppskrifter på hvordan du kan lage din egen rengjøringsspray som passer til materialet i din yogamatte. Hvis du har spørsmål om hvordan du best kan ta vare på din yogamatte, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice hos Chilli.

Kan jeg bruke en yogamatte til andre treningsformer?

Ja, yogamatter kan brukes til andre treningsformer, som for eksempel pilates, stretching og styrketrening. De tilbyr en behagelig og sklisikker overflate for en rekke ulike øvelser.

Hva er forskjellen mellom en yogamatte og en treningsmatte?

En yogamatte er spesielt designet for å brukes under yogapraksis og har en sklisikker overflate som hjelper deg å holde posisjoner trygt. Yogamatter er vanligvis tynnere og lettere enn treningsmatter, noe som gjør dem enklere å rulle sammen og transportere. De er også konstruert for å gi demping og støtte for leddene og musklene dine under yogaposisjoner og bevegelser.

En treningsmatte, derimot, er vanligvis tykkere og større enn en yogamatte. Den er utformet for å gi demping og støtte under ulike treningsaktiviteter, som for eksempel styrketrening, stretching og aerobics. Treningsmatter kan være laget av ulike materialer og har vanligvis en mer støtabsorberende og slitesterk konstruksjon enn yogamatter.