Hopp over overskriften og gå videre.
Spesialmatte

Nålefiltmatter & kunstgressmatter

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Hva kan være mer innbydende enn en myk og grønn gressplen å slappe av på en varm sommerdag? Dessverre er det ikke alltid mulig å ha en ekte gressplen, men det finnes et alternativ som er like vakkert og funksjonelt: en kunstgressplen eller en nålefiltmatte. Disse mattene gir et grønt og frodig inntrykk året rundt, uten krav til vanning eller klipping. La fantasien din flyte og skape et innbydende utendørs miljø med hjelp av kunstgressplen eller nålefiltmatte. Nedenfor finner du noen vanlige spørsmål og svar om disse mattene.

Hva er forskjellen mellom en kunstgressplen og en nålefiltmatte?

En kunstgressplen er laget av plastfibre og har en høyere lugg, noe som gir et mer realistisk utseende av en gressplen. En nålefiltmatte er laget av syntetiske fibre som er sammenvevd for å skape en matte med lav lugg. Dette gir en jevn overflate som er myk og behagelig å gå på.

Hva er fordelene med en kunstgressplen eller nålefiltmatte sammenlignet med en ekte gressplen?

En kunstgressplen eller nålefiltmatte krever mye mindre vedlikehold enn en ekte gressplen. Du trenger ikke klippe, vanne eller gjødsle den, noe som sparer både tid og penger. I tillegg beholder de sin friske og grønne farge året rundt, uavhengig av værforholdene. Til slutt kan de brukes på steder der en ekte gressplen ikke kan vokse, for eksempel på balkonger, takterrasser eller inne i huset.

Kan jeg bruke en kunstgressplen eller nålefiltmatte utendørs?

Ja, både kunstgressplener og nålefiltmatter kan brukes utendørs. De er laget for å tåle vær og vind og er UV-resistente, noe som gjør at de ikke blekner eller blir tørre i solen. Vær imidlertid nøye med å velge en matte som er egnet for utendørsbruk, spesielt hvis den vil bli utsatt for sterkt sollys eller tung nedbør.

Kan jeg bruke en kunstgressplen eller nålefiltmatte innendørs?

Ja, begge typer matter kan også brukes innendørs. De er perfekte for å skape en grønn overflate i rom som mangler naturlig lys eller for å legge til en koselig touch i soverommet eller stuen. De kan også brukes som en matte i en inngang eller korridor.