Hopp over overskriften og gå videre.

Endelig SOMMERSALG - massevis av prispressede møbler!

Kategorier

Sengetøy

Sengehimmel

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

På Chilli finner du et bredt utvalg av sengehimler som kan skape en koselig og drømmeaktig følelse på soverommet ditt. Vi har sengehimler i ulike størrelser, farger og materialer som passer til din interiørstil og dine behov. Med en sengehimmel fra Chilli kan du enkelt skape en mer avskjermet og innbydende soveplass som gir deg en bedre natts søvn.

De fleste sengehimler fra Chilli passer til de fleste senger, men det er viktig å sjekke målene på sengen og sengehimmelen før du velger hvilken sengehimmel du skal kjøpe. Det finnes også spesialdesignede sengehimler for himmelsenger.

Sikker montering av en sengehimmel er viktig for å unngå skader og ulykker. Før du begynner å montere sengehimmelen din, er det viktig at du leser produsentens instruksjoner nøye. De fleste sengehimler kommer med fester eller kroker som kan festes i taket eller på veggen, mens noen modeller skal festes i sengestammen. Sørg for å velge den modellen som passer best til sengen din og fest sengehimmelen på en sikker måte. Hvis du er usikker på hvordan du skal montere sengehimmelen din, ikke nøl med å kontakte Chillis kundeservice for ytterligere råd.

Ja, noen sengehimler kan brukes som myggnett og gi effektiv beskyttelse mot insekter mens du sover. Sørg for å velge en sengehimmel spesielt for dette formålet for å gi fullstendig beskyttelse, spesielt hvis du skal ut og reise der insekter kan være et større problem enn hjemme. Hos Chilli finner du sengehimler som er både vakre og praktiske og kan brukes som både sengedekorasjon og myggnett.