Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Sengetøy

Putetrekk

11 stk produkter
Viser 11 av 11 produkter

Populære filtreringer

Putevar er en viktig del av ditt sengetøy som hjelper til med å beskytte putene dine og holde dem friske. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av putevar i forskjellige materialer, farger og mønstre for å passe din personlige stil. Materialvalgene inkluderer blant annet bomull, lin, sateng og silke. Det er viktig å velge riktig størrelse på putevaret for at puten skal passe perfekt og for å holde putevaret på plass. Enten du vil ha ensfargede eller mønstrede putevar, kan du finne putevaret du leter etter hos oss på Chilli.

Ofte stilte spørsmål om putevar

Hvilke størrelser finnes på putevar?

Putevar finnes i forskjellige størrelser avhengig av størrelsen på puten. De vanligste størrelsene er 50x60 cm, 50x70 cm og 60x60 cm. Før du kjøper et putevar, er det viktig å måle puten din for å sikre at du kjøper riktig størrelse.

Hvilket materiale er best for putevar?

Putevar finnes i forskjellige materialer, så det avhenger av dine personlige preferanser og behov. Bomull er et vanlig og populært materialevalg for putevar, men det finnes også alternativer som lin, sateng og silke. Det er viktig å velge et materiale som passer din hudtype og allergier.

Hvordan vasker jeg mine putevar?

Vaskeråd kan variere avhengig av materialet på putevaret. Vanligvis kan de fleste putevar vaskes på 60 grader. Sørg for å følge vaskerådene på putevaret for å unngå skader eller misfarging.