Hopp over overskriften og gå videre.
Sengetøy

Laken

16 stk produkter
Viser 16 av 16 produkter

Populære filtreringer

Utforsk vårt brede utvalg av laken på Chilli og opplev en god natts søvn med våre komfortable og høykvalitets produkter. Vi tilbyr laken i ulike materialer, farger og størrelser for å passe alle senger og interiørstiler. Med velkjente merker og ulike typer laken, som kuvertlaken, dra på laken, formsydde laken og hjørnelaken, er vi sikre på at du vil finne det perfekte lakenet for deg. Gjør sengen din enda mer komfortabel med våre laken fra Chilli!

Hvordan velger jeg riktig størrelse på laken for min seng?

For å velge riktig størrelse på laken for din seng, mål først sengens bredde, lengde og dybde. Bruk disse målene til å sammenligne med størrelsene som er oppgitt på produktsidene for de lakenene du er interessert i. Det er viktig at lakenet passer størrelsen på sengen din for å gi best mulig komfort og holdbarhet.

Hvilket materiale er best for laken?

Det beste materialet for laken avhenger av dine personlige preferanser og behov. Bomull er et populært materiale fordi det er mykt, puster godt og er lett å ta vare på. Lin er et annet godt alternativ, fordi det er slitesterkt, naturlig og har temperaturregulerende egenskaper. Mikrofiber og bambus er også populære materialvalg på grunn av deres mykhet og miljøvennlige kvaliteter.

Hvordan vasker og tørker jeg laken på best mulig måte?

For å vaske og tørke laken på best mulig måte, følg alltid produsentens vaske- og stelloppskrifter på etiketten. Generelt kan laken vaskes i maskin på 40-60 grader Celsius. Bruk et mildt vaskemiddel og unngå blekemiddel. Tørk lakenene enten utendørs, i tørketrommel på lav varme eller på et tørkestativ innendørs. Stryk eventuelt lakenene på lav varme hvis det trengs for å få dem glatte og pene.

Kan jeg kjøpe laken i ulike farger og mønstre på Chilli?

Ja, på Chilli har vi flere forskjellige farger på laken. Vanligvis kommer laken i enkle farger som hvitt, grått eller beige.